Komentara: 4
Pregleda: 2399

Pojeftinile osnovne životne namirnice

05.01.2012. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
Pojeftinile osnovne životne namirnice

Vladina uredba o organičavanju marži danas je stupila na snagu. To znači da su osnovne životne namirnice na rafovima u trgovinskim lancima jeftinije, jer su marže ograničene na 10 odsto. U tržišnoj inspekciji navode da svi trgovinski objekti poštuju ovu odredbu. Oni Subotičani koji nisu znali da će od danas cene namirnica biti jeftinije, prijatno su se iznenadili i posle dugo vremena sa osmehom punili korpu.

Osnovne životne namirnice kao što su mleko, meso, ulje i ostale potrepštine pojeftinile su u većini trgovinskih lanaca od danas. Sva roba koja je na rafove stigla od 1. jaunara jeftinija je nego ona od prethodne godine, tako da na stare cene možete naići samo na mestima gde roba od prošle godine nije prodata.

Tržišna inspekcija počela je sa proverom velikih trgovinskih lanaca radi uvida u poštavanje ove Odredbe. Prema njihovim rečima od danas svi trgovinsi lanci poštuju ovu uredbu, tako da nije bilo potrebe za odredjenim intervencijama.

Sa proverom marži tržišna inspekcija Severno-bačkog okruga, nastaviće sutra, ali i u ponedeljak i to u manjim prodajnim objektima na teritoriji Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2399
Povezane teme

jeftinije namirnice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.