• Pregleda: 4440

Pojačanja iz Kameruna u ŽFK "Spartak"

Pojačanja iz Kameruna u ŽFK "Spartak"

ŽFK Spartak predstavlja nova pojačanja za sezonu 2012/13. Reč je o reprezentativkama Kameruna Iven Mihamle (1983) i Meffometou Tcheno Claudine Falone (1990) koje su branile boje svoje zemlje na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine.

Po rečima sportskog direktora Spartak-a, Arsić Bojana, ovo su devojke koje će zasigurno svojim dokazanim kvalitetom i iskustvom pomoći Spartaku pre svega u Evropskom takmičenju, a isto tako i u domaćem prvenstvu, gde je cilj odbrana šampionske titule.

Učinićemo sve da se što pre adaptiraju i budu maksimalno na raspolaganju šefu stručnog štaba. U narednom periodu očekujemo još zvučnih pojačanja u Spartaku, rekao je Arsić.

povezane teme

7
Nenad Odgovori
Dobrodosle devojke, nadam se da ce vam boravak u Subotici biti lep i prijatan u svakom trenutku!
Bravo Odgovori
Srbija do Kameruna! :) Idemoooo, ...
Ova što ima 4 imena, ta bi trebala bar u nekim utakmicama 4 gola da postigne! :)
Gorki Odgovori
Devojke, častim u Boss-u večeru, samo dajte bar ženskom Spartaku uspeha na evropskoj sceni. Od ovih muškaraca sam se oprostio, ... nema vajde
Dobronameran Odgovori
Lepo je sto se Spartak pojacava, i drago mi je zbog toga. Zelim im puno uspeha na Evropskoj sceni. Ali mi je takodje krivo sto je i Spartak krenuo ovim stopama dovodjenja igracica sa drugog kraja sveta, koje ce biti sezonu-dve u Subotici, i onda otici, a Suboticke devojcice se zapostavljaju. Da li se radi nesto na omasovljenju zenskog fudbala u Subotici, jer znamo da kvantitet radja kvalitet. Sada kada je zenski fudbal u ekspanziji, upravo sada treba privuci sto vise devojcica koje bi za par godina mogle da budu nosioci igre plavo belih golubica.
Avlijaner Odgovori
Odgovor za nick Dobronameran
Apsolutno ste u pravu za komentar da bi bilo lepše imati svoju fudbalsku školu i nemati potrebu da se dovode igračice sa drugog kontinenta.

Problem je u tome što u celoj Srbiji ne postoji kvalitetna i slobodna igračica koja bi se mogla dovesti u Spartak. Drugi problem je što ženski fudbalski klub Spartak nema svoj stadion, a Gradski je prebukiran. Mislim na pomoćne terene. Ostale probleme vezane za stadion neću ni da spominjem.

Dakle, u ovom momentu u Subotici nema uslova da se napravi elitna škola fudbala za devojčice. Ipak nije sve tako crno. Postoji pri nekoliko osnovnh škola (Ivan G. Kovačić, Kizur Ištvan, Sonja Marinković, Majšanski put...) par nastavnika entuzijasta koji rade sa najmlađim uzrastom, a od ovoga leta je i FK Bačka napravio školu fudbala za devojčice.

Na kraju, ako sam dobro obavešten, Gradski stadion će uskoro preći u nadležnost grada tj. JKP Stadion i nadam se da će konačno i tamo biti uvedeno malo reda...
smith Odgovori
Ivona i Klaudija :D
L. Stipan Odgovori
Suboticanke bile u solarijumu, ali su nazalost slucajno tamo malo duze zaspale.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.