Komentara: 17
Pregleda: 23657

Poginuo radnik na gradilištu "Bojsen" u Industrijskoj zoni

17.05.2020. u 12:55h
Izvor: Subotica.com
Na gradilištu “Bojsena” u Industrijskoj zoni u Malom Bajmoku jutros je poginuo radnik D. S. (45) iz Zemuna.
Poginuo radnik na gradilištu "Bojsen" u Industrijskoj zoni

Čovek je radio na postavljanju izolacije krovne konstrukcije na budućoj fabrici za proizvodnju izduvnih sistema za automobilsku industriju i prilikom prelaska preko drvene daske pao je sa visine od 12 metara.

- Jutros oko 7,30 časova Služba hitne pomoći obavestila nas je da se nalazi na intervenciji u Industrijskoj zoni gde se ukazuje pomoć D. S. koji je pao sa visine od oko 12 metara. Vrlo brzo nam je javljeno da je lice preminulo – kažu nam u Policijskoj upravi Subotica. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog i inspektor rada.

Nastradali je bio angažovan kod podizvoođača "Monting group sp" iz Loznice, a kako nezvanično saznajemo imao je zaštitnu opremu ali nije bio vezan.

Poginuo radnik na gradilištu "Bojsen" u Industrijskoj zoni

Izgradnja fabrike nije prestajala ni tokom vanrednog stanja i uskoro treba da počne nabavka opreme. U planu je da se u proizvodnim pogonima, menadžmentu i drugim nivoima organizacije zaposli oko 500 radnika. Fabrika se gradi na građevinskom zemljištu koje je Grad Subotica ustupio na korišćenje nemačkom investitoru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 23657

Povezane vesti

Povezane teme

privredna zona mali bajmok

industrijska zona mali bajmok

boysen abgassysteme

fabrika bojsen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.