Komentara: 0
Pregleda: 1330

Podela polovne garderobe u subotu u dvorištu Crvenog krsta

16.09.2020. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
Nova akcija podele polovne garderobe održaće se u subotu, 19. septembra, od 10 do 12 časova u dvorišu Crvenog krsta na adresi Trg žrtava fašizma 3. Iz ove gradske organizacije napominju da je prilikom ulaska i preuzimanja garderobe nošenje zaštitne maske obavezno, kao i dezinfekcija ruku.
Podela polovne garderobe u subotu u dvorištu Crvenog krsta

Garderobe ima za sve kategorije stanovništva, a najviše za žene i decu, te iz Crvenog krsta poručuju da svako ko je u potrebi može da dođe i preuzme ono što mu odgovara.

Takođe, sugrađani koji imaju garderobu koju više ne nose, mogu da je donesu svakog radnog dana u prostorije Crvenog krsta od 8 do 14 časova, a nakon što se prikupi dovoljna količina, garderoba će biti podeljena po mesnim zajednicama.

- Garderobu nije potrebno hemijski čistiti, već je dovoljno da bude oprana i očuvana, odnosno da nema oštećenja i da nije pokidana. Potrebno je da bude upakovana u vreće ili kutije, radi lakšeg skladištenja, a kasnijeg transporta i distribucije - navode iz Crvenog krsta.

Crveni krst Subotice svake godine podeli gotovo 20 tona polovne garderove kako u gradskim, tako i u prigradskim mesnim zajednicama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1330
Povezane teme

crveni krst

prikupljanje polovne garderobe

crveni krst subotica

podela garderobe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.