Komentara: 0
Pregleda: 2533

Podela polovne garderobe od sutra u Aleksandrovu

07.09.2020. u 13:29h
Izvor: Subotica.com
Crveni krst Subotice isporučio je preko 400 kilograma polovne garderobe u Aleksandrovo, koja će se deliti od 8. do 15. septembra u prostorijama ove mesne zajednice, svakog radnog dana od 11 do 13 časova.
Podela polovne garderobe od sutra u Aleksandrovu

Garderobe ima za sve kategorije stanovništva, a najviše za žene i decu, objašnjava Zoran Molnar, stručni saradnik Crvenog krsta, te svako ko je u potrebi može da dođe i preuzme ono što mu odgovara.

- Crveni krst Subotice svake godine podeli gotovo 20 tona polovne garderove kako u gradskim, tako i u prigradskim mesnim zajednicama. Ove godine je bilo malo drugačije zbog epidemiološke situacije, jer je preporuka bila da se ovakve akcije ne sprovode u pikovima. Sada smo dobili saglasnost i od sutra, svi koji su u potrebi mogu da dođu u prostorije mesne zajednice Aleksandrovo i preuzmu garderobu - kaže Molnar, dodajući da je naredna akcija podele polovne garderobe predviđena 19. septembra u dvorištu Crvenog krsta, od 10 do 12 časova, ali da će u slučaju loših vremenskih prilika ili eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije biti pomerena.

Podela polovne garderobe od sutra u AleksandrovuIz Crvenog krsta podsećaju da garderobu koju više ne nose, sugrađani mogu da donesu svakog radnog dana u prostorije ove gradske organizacije od 8 do 14 časova, a nakon što se prikupi dovoljna količina, ona će biti podeljena po mesnim zajednicama.

- Garderobu nije potrebno hemijski čistiti, već je dovoljno da bude oprana i očuvana, u smislu da nema oštećenja, da nije pokidana i da može da se nosi. Potrebno je da bude upakovana u vreće ili kutije, radi lakšeg skladištenja i kasnijeg transporta i distribucije - dodaje Molnar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2533
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

podela garderobe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.