Komentara: 1
Pregleda: 3042

Počinju Spasovdanske svečanosti

29.05.2019. u 17:58h
Izvor: TV Subotica
Počinju Spasovdanske svečanosti

Početak Spasovdanskih svečanosti obeležiće koncert Crkvenog hora „Sveti Roman Melod“ koji će se održati sutra, 30. maja, u Hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg, s početkom u 19 časova.

- Koncert je za sve one koji vole duhovnu i svetovnu muziku, pošto će koncert biti podeljen u dva dela. U prvom delu ćemo izvoditi duhovnu muziku, a u drugom svetovnu muziku, kako su inače naši horski koncerti i koncipirani - najavila je Dragana Nikolić, dirigent Crkvenog hora „Sveti Roman Melod“.

Naredni događaj biće u Narodnom pozorištu 2. juna, kada će biti održan koncert Narodnog ansambla „Rogalj“ iz Novog Sada, takođe s početkom u 19 časova. Tokom nedelje organizatori su priredili prigodan program u kojem će, pored koncerata, biti održana i duhovna tribina u SKC „Sveti Sava“ 4. juna u 19 časova, a ulaz na sve programe je slobodan.

Počinju Spasovdanske svečanosti

Centralna svečanost Spasovdanskih svečanosti održaće se u porti Hrama 6. juna, na Spasovdan, s početkom u 18 časova.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3042

Povezano dešavanje

Povezane teme

hor sveti roman melod

crkva vaznesenja gospodnjeg

spasovdan

spasovdanske svečanosti

dragana nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.