Komentara: 0
Pregleda: 2767

Počinje prvenstvo u malom fudbalu, Spartak na startu domaćin

20.09.2020. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući velikim ljubiteljima malog fudbala, entuzijastama i prijateljima ovog sporta nedavno je, uz podršku Sportskog saveza Subotice, osnovan Klub malog fudbala „Spartak“. Već ovog vikenda ekipa počinje takmičenje.
Počinje prvenstvo u malom fudbalu, Spartak na startu domaćin

Subotica je od nedavno bogatija za još jedan klub. Osnovan je Klub Malog  fudbala „Spartak“. Ekipa će krenuti iz trećeg ranga takmičenja, Vojvođanske futsal lige Zapad. Pored seniorskog tima i omladinska ekipa će predstavljati Suboticu u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Ovog vikenda počinje i nova takmičarska sezona u Futsal lige Vojvodine, grupa "Zapad" u kojoj se takmiči sedam timova. Ekipe koje obezbede plejof za mesto prvaka nadmetaće se sa najboljima iz Vojvođanske lige "Istok".

Subotičani već danas igraju prvu utakmicu i to na domaćem terenu, a u goste im dolazi ekipa "Leteći Holanđanin" iz Vrbasa.  Meč se igra u Hali sportova od 19 časova, bez prisustva publike, uz poštovanje mera i preporuka Kriznog štaba Republike Srbije za vanredne situacije.

Podršku novoofromljenom Klubu malog fudbala "Spartak" pred start šampionata dali su Davor Štefanek, predsednik Sportskog savez Srbije i Goran Marinković, generalni sekretar SSS, koji "golubovima" uručili lopte za trening i utakmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2767

Povezana vest

Povezane teme

mali fudbal

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.