• Pregleda: 4543

Početak grejne sezone odložen zbog povoljnih vremenskih uslova

Početak grejne sezone odložen zbog povoljnih vremenskih uslova

S obzirom na to da su trenutno izuzetno povoljne vremenske prilike i visoke spoljašnje temperature, a uvažavajući odredbu člana 32. Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, o gornjoj temperaturnoj granici rada sistema od 14 stepeni, JKP "Subotička toplana" odlaže početak grejne sezone, koja je u okolnostima prosečnih spoljašnjih temperatura za ovo doba godine, trebalo da započne u ponedeljak, 15. oktobra.

- JKP "Subotička toplana" započeće proizvodnju i distribuciju toplotne energije čim se za to stvore odgovarajući temperaturni uslovi, i to prvo u vidu kratkotrajnih toplih proba iz kojih će u kontinuitetu preći u režim redovne isporuke toplotne energije - navodi se u saopštenju nadležnog preduzeća.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
Ptica trkacica Odgovori
Odlozite onda i pocetak naplate grejanja.
avet Odgovori
Najbitnije je da ste vi od svih vaših korisnika krajem proleća, preko čitavog leta i početkom jeseni uzeli one lepe masne pare za onaj fiksni deo za veliko NIŠTA.
Niste ni trebali da se javljate u vezi svega ovoga, jer bilo je tu i hladnijih dana početkom ove jeseni, pa se ni onda niste javljali, jer, je li, 15. oktobar još nije stigao.
Sram vas bilo, da se baš toliko držite slova na papiru kada vama odgovara, a kada ne, onda nađete 1000 izgovora ZAŠTO NE.
U Mađarskoj barem već dve nedelje greju.
Njihove Toplane gledaju temperaturu i napolju i u stanovima i stvarne potrebe građana, i stanovi su 23 stepena plus-minus, a ne ko vaših usra**h 19 stepeni, gde se čovek smrzne, a račun za tu minimalnu temperaturu napaprite kao da ste stanove ugrejali na 28 stepeni.
Dado
Sažaljevam zimogrožljive.
Stex
Jako je nezgodno sto to njihovo grejanje nije isto po celom gradu. Preko puta toplane, u limenci je haos koliko je toplo (slavina blokirana na fiksni polozaj), posto nema alokatora, podeli se racun na stanare i npr. mene izadje 3200-4000 dinara mesecno, ali nazalost ima ko mnogo vise placa zatih 18-19stepeni.
U Segedinu kad spoljna temperatura padne ispod 12 stepeni, pustaju grejanje. Po meni dobra stvar da preko cele godine placas neki minimalni deo, i za vreme grejanja se to razduzi (slicno kao akontacija za vodu). Mnogo je lakse cele godine placati po 2hiljade, nego u grejnoj sezoni mesecno odjednom platiti po 6-7hiljada.
Mali tigar Odgovori
Tuzno i zalosno sto se nesetiste bar decice nasih najmladih sto idu u skolu i vrtice deca nam sede u hladnom za to vas nije briga pa sramotasteee jedna velika bitno da se vi u kancelarijama grejete dno dna ste
pista Odgovori
OK... znaci nesto ste vec ustedeli pa se ne morate zaduzivati sa onih 65 miliona sto ce vam gradsle vlasti odobriti.
Mika Odgovori
A trazite povecanje? Za sta gospodo?
ON. Odgovori
Sta reći! Oni verovatno nemaju malu decu,ili imaju dobre plate pa se dogrevaju strujom
DUX Odgovori
Čekaju da poskupi zvanično pa onda kreću :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.