Komentara: 8
Pregleda: 4027

Počelo zazimljavanje fontana

07.11.2012. u 18:42h
Izvor: RTV Yueco
U toku je zazimljavanje fontana i česmi u gradu. O sudbini Zelene fontane posle mnogo polemika je odlučeno da se naredne godine rekonstruiše.
Počelo zazimljavanje fontana

Još uvek se ne zna koliko će novca biti izdvojeno za rekonstrukciju Zelene fontane u budžetu za 2013.godinu. U naredne dve godine Zelena fontana će biti rekonstruisana.

Zelena fontana je dotrajala i ruinirana. U današnje stanje dovela ju je nebriga grada i građana proteklih 27 godina. Na pravilan način nije održavana, jer je čišćena sonom kiselinom. Zelena fontana je otvorena 30. juna 1985. godine i ove godine nije radila. U planu je njena rekonstrukcija u naredne dve godine.

U toku su radovi na zazimljavanju fontana i česmi u gradu. Plava fontana će biti prekrivena folijom tokom naredne nedelje.

Za zazimljavanje fontana i česmi grad je izdvojio oko dva miliona dinara. Direkcija će naredne godine tražiti da se više novca izdvoji za zaštitu ovih objekata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4027
Povezane teme

zelena fontana subotica

Direkcija za izgradnju grada Subotice

plava fontana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.