Komentara: 45
Pregleda: 8764
Foto

Počelo postavljanje tartan podloge na terenu u Aleksandrovu

20.07.2018. u 16:11h
Izvor: Subotica.com
Počelo postavljanje tartan podloge na terenu u Aleksandrovu

Na košarkaškom terenu "Bratstvo" u Mesnoj zajednici Aleksandrovo, danas su počeli radovi na postavljanju tartan podloge, koji bi trebalo da budu završeni u naredna tri dana.

- Danas se postavlja osnovni sloj gume u debljini od 12 milimetara, a sutradan će biti postavljen zaštitni habajući sloj u debljini od jednog milimetra. Od ponedeljka će se iscrtavati linije, nakon čega će moći i da se odigra prvi basket na ovom terenu. U narednom periodu biće postavljen i novi mobilijar, odnosno klupe, kante i stolovi, kao i pojačanje rasvete iznad terena - kaže Ognjen Golubović, ispred Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, dodajući da vrednost radova iznosi oko 1,3 miliona dinara.

Počelo postavljanje tartan podloge na terenu u Aleksandrovu

Ovaj košarkaški teren, dom je velikog broja sportista, rekreativaca, ljubitelja basketa i košarke svih generacija, kao i domaćin turnira "Basketica Aleksandrovo", kojeg stanovnici ovog naselja organizuju tokom avgusta. Ipak, zbog stanja u kojem se teren nalazio, turnir je izostao prošle godine.

Mladi iz MZ Aleksandrovo više puta su apelovali na nadležne da im pomognu u sređivanju terena, kao i da postave tartan podlogu, što je konačno došlo na red ovog leta.

Počelo postavljanje tartan podloge na terenu u Aleksandrovu

- Trebalo je vremena, jer je postojao dinamički plan i tempom smo želeli da radimo. Prioritet je bila izgradnja novog terena u dvorištu OŠ "Jovan Mikić" zbog velikog broja đaka, nakon čega je prioritet bio da se tartan podloga postavi u dvorištu sportskih terena u Prvomajskoj ulici. Još tada sam rekao da je sledeća destinacija teren u Aleksandrovu, a danas mi je veoma drago što mogu da kažem da su radovi u toku - objašnjava Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu - U Aleksandrovu se oduvek igrala dobra košarka i mislim da smo ovim radovima stvorili lepe preduslove da se ponovo organizuje turnir, koji okuplja mnogo basket ekipa, te da ćemo ove godine imati prilike da gledamo kvalitetan basket i košarku. Ovo je još jedno ispunjeno obećanje od strane lokalne samouprave, kada je u pitanju izgradnja sportske infrastrukure, što subotički sportisti rezultatima koje postižu svakako zaslužuju.

Izvor: Subotica.com
Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren Postavljanje tartan podloge na sportski teren
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 8764

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški teren

nemanja simović

mesna zajednica aleksandrovo

sređivanje sportskih terena

basketica aleksandrovo

sportska infrastruktura

ognjen golubović

tartan podloga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.