Komentara: 12
Pregleda: 9029

Počelo obeležavanje 170 godina turizma na Paliću

17.01.2015. u 19:41h
Izvor: Subotica.com
Promocijom vina iz Mačkovog podruma iz Iriga u petak uveče u Maloj gostioni počelo je obeležavanje velikog jubileja, 170 godina od turizma na Paliću.
Počelo obeležavanje 170 godina turizma na Paliću

Iz bogatog asortimana vina poznate fruškogorske vinarije Subotičani su imali priliku da degustiraju „rajanski rizling“, „šardone“, „portogizer“, „kamerlot“ i „traminac“.

- Zadovoljstvo nam je da ugostimo vinariju koja ni po čemu nije konfekcijska, a slobodno mogu reći, da je nema trebalo bi je izmisliti – naglasio je Dragutin Miljković. - Na 30ak hektara vinograda na Fruškoj gori, Mačkov podrum godinama neguje tradiciju proizvodnje vina a ponose se svojim „portogizerom“ - svatovcem. Predan rad i vrhunska vina dokazuju da za vlasnika Savu Jojića i njegove saradnike ne važi ona sremačka „sad neću i što ja hoću“.

Obeležavanje 170 godina turizma na Paliću nastaviće se u četvrtak 22. januara proglašenjem najbolje kevedinke, a planira se i niz drugih, zanimljivih manifestacija.

Izvor: Subotica.com
Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću Svečanost obeležavanja 170 godina turizma na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 9029

Povezana vest

Povezane teme

palić

turizam palić

turizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.