Komentara: 0
Pregleda: 2422

Počelo "Leto u Biblioteci"

01.07.2013. u 16:54h
Izvor: RTV Yueco
Manifestacija Gradske biblioteke Subotica pod nazivom „Leto u Biblioteci“ trajaće do 16. avgusta. Najmlađi, ali stariji Subotičani će tokom jula i avgusta imati priliku da učestvuju u radu brojnih kreativnih radionica na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku. Namera organizatora je da sugrađani leto u gradu provedu kreativmo i da otkriju neke nove ili se podsete na stare talente.
Počelo "Leto u Biblioteci"

Braća Mate i Marton Benedek učestvuju u prvom ciklusu Kreativnih radionica namenjenih deci na Dečjem odeljenju Gradske bibvioteke. Oni su u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ koju pohađa stariji brat, Mate čuli za kreativne radionice Biblioteke i poželeli su da nauče nešto novo i druže se sa drugarima. Od ponedeljeka do petka, koliko traje jedan ciklus Kreativnih radionica za decu, mališani će svaki dan imati priliku da se upoznaju sa novom tehnikom u izradi slika i predmeta. Danas su koristeći krep papir mališani pravili letnju sliku.

„Leto u Biblioteci“ ponudiće kreativne sadržćaje ne samo deci već i starijim sugrađanima kroz Foto radionicu koja će se održavati svakog ponedeljka od 17 časova na mađarskom jeziku, a od 18 na srpskom jeziku. Slikarska radionica održavaće se na srpskom i mađarskom jeziku sredom od 19-20,30 časova.

U šarenolikom izboru radionica nalazi se i Maštaonica- radionica kreativnog pisanja. Ova radionica se održava ponedeljkom od 19 časova na hrvatskom jeziku, utorkom od 18 časova na srpskom jeziku, a četvrtkom od 19 na mađarskom jeziku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2422

Povezana vest

Povezane teme

biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.