Komentara: 3
Pregleda: 2532

Počelo krpljenje udarnih rupa

16.04.2013. u 20:44h
Izvor: RTV Yueco
Preduzeće Vojput počelo je sa prolećnim radovima na krpljenju udarnih rupa koje su stvorene tokom zimskog perioda.
Počelo krpljenje udarnih rupa

Na prostoru Severne i Zapadne Bačke vršeni su radovi na krpljenju rupa tokom zimskog perioda posipanjem hladnog asfalta i kamenog materijala, ali se dolaskom lepog vreme krenulo sa ozbiljnijim popravkama. Trenutno se radovi obavljaju na Karađorđevom putu, gde je saobraćaj nešto sporiji nego inače, zbog velikog broja mehanizacije, ali će oni biti završeni do kraja nedelje.

Iako se radovi obavljaju punim intenzitetom i saobraćaj je nešto sporiji, čini se da vozači imaju razumevanja s obzirom na to da znaju da će uskoro imati asfalt bez udarnih rupa.

Dolaskom lepšeg vremena krenulo se sa ozbiljnijim popravkama na državnim putevima i sa postavljanjem asfalta. Zima koja se nešto odužila poprilično je oštetila puteve, a po rečima stručnjaka svake godine putevi su sve oštećeniji. Iz tog razloga rade se ovakva krpljenja koja produžavaju vek saobraćajnice.

Ovakve popravke vrše se iz punktova “Vojputa” u Subotici, Bačkoj Topoli, Somboru i Senti shodno redovnim planiranim aktivnostima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 2532
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.