• Pregleda: 2771

Počeli radovi u ulici Bele Bartoka

Počeli radovi u ulici Bele Bartoka

Počeli su radovi na asfaltiranju ulice Bele Bartoka u Malom Radanovcu. Vrednost radova je 2,5 miliona dinara, a finansira se kao deo programa gradnje ili rekonstrukcije 24 pozicije u gradu. Gradilište su obišli predsednik Skupštine grada i direktor Direkcije za izgradnju grada.

Ulica Bele Bartoka je glavna saobraćajnica u naselju Mali Radanovac. U toku su radovi na asfaltiranju saobraćajnice u dužini od 230 metara i širine od četiri metra. Izvođač radova je kompanija “Vojput”.

Ukoliko sve bude teklo po planu radovi če biti završeni za desetak dana. Vreme ide na ruku izvođačima radova. U Direkciji za izgradnju grada kažu da se ulice revitalizuju i grade po predviđenoj dinamici.

U Mesnoj zajednici ostalo je još samo nekoliko neasfaltiranih ulica. U narednom periodu je u planu da se obezbedi novac za asfaltiranje ulica Ferenca Ibolje i Severne.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
stormwatch Odgovori
Ovo je izuzetno smesno. Ovako bitnu saobracajnicu u Malom Radanovcu asfaltiraju na 4 metra sirine, ta ulica i tamo gde je asfaltirana je izuzetno uska i nema sanse da se mimoidju dva vozila tako da uvek mora da se vozi maltene po zemlji a Antona Askerca prosiruju na 5 metara, smesno.
bob Odgovori
Ja u petak betoniram prilaz ispred kuce pa ako neki politicar zeli da se slika moze, nije neka velika investicija ali je mnogo veca srazmerno mojim mogucnostima od onog sto grad asfaltira.
xx Odgovori
@bob
Da li dolazi Pajtić da preseče vrpcu ??? A da, nisi napisao lokaciju. Budi precizniji gde se ti famozni radovi izvode, možda naiđe i Mrka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.