Komentara: 5
Pregleda: 4872

Počeli radovi na izgradnji Centralnog magistralnog vodovoda

09.04.2015. u 14:24h
Izvor: RTV City
Pre tri dana su počeli radovi prve faze izgradnje Centralnog magistralnog vodovoda, kapitalne investicije koja se realizuje na osnovu Ugovora o zajmu između Grada i Evropske banke za obnovu i razvoj.
Počeli radovi na izgradnji Centralnog magistralnog vodovoda

Prva faza obuhvata deo od bazena u Dudovoj šumi, ulice Nikole Demonje, Grabovačku i Sep Ferenca do početka Aleje Maršala Tita.

Trenutno se izvode radovi na snižavanju nivoa podzemnih voda i pripremni radovi na formiranju prvog čvora za povezivanje sa postojećom mrežom, zabog čega će u narednim danima doći do privremenog obustvljanja vodosnabdevanja i potpunog ili delimičnog zatvaranja saobraćaja u navedenim ulicama, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Kako je saopštenio iz Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, radovi bi trebalo da budu završeni do 27. maja. Cilj izgradnje ovog magistralnog vodovoda je obezbeđenje dovoljnih količina kvalitetne pitke vode za sve korisnike u gradu.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 4872

Povezane vesti

Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.