Komentara: 5
Pregleda: 2488

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

07.11.2017. u 17:33h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji turnir u malom fudbalu, 45. po redu, održava se od 10. decembra do 14. januara. Tim povodom održana je konferencija za novinare na kojoj su izneti detalji vezani za organizaciju i samo takmičenje.
Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu počeće 10. decembra mečevima grupne faze, a sama završnica će se održati u prvoj polovini januara, odnosno 14. januara 2018. godine kada će biti odigrani mečevi za prvo i treće mesto, kao i tradicionalne revijalne utakmice.

PRIJAVE DO 6. DECEMBRA - Prijave za turnir su počele danas i trajaće do 6. decembra kada će se obaviti žreb. Kotizacija po ekipi iznosi 12.000 dinara. Zainteresovane ekipe se mogu prijaviti svaki radni dan od 8 do 15 časova u prostorijama Sportskog saveza Subotice, a sve dodatne informacije mogu dobiti na brojeve telefona 024/553 – 306 ili 064/2203407

U odnosu na dosadašnje turnire, od ove godine organizaciju preuzima Sportski savez Subotice uz tehničku saradnju sa Javnim-komunalnim preduzećem „Stadion”.

- Potrudićemo se da organizacija bude na visini, onakva kakva dolikuje ovom tradicionalnom turniru koji okuplja veliki broj ekipa i ljubitelja malog fudbala. Postoji mogućnost da dođe do nekih novina, a to je da na turniru učestvuju ekipe iz inostranstva  što bi pojačalo kvalitet takmičenja, a i turnir bi postao međunarodnog karaktera. Ono što je najvažnije jeste, da smo uspeli uklopiti kalendar odigravanja mečeva, a da ne remetimo rad i utakmice klubova koji koriste Halu sportova – rekao je Goran Marinković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

foto: Sportski savez Subotice

Ove godine nagradni fond iznosi 550.000 dinara, od toga 400.000 dinara je namenjeno pobedničkoj ekipi, drugoplasiranom sleduje 100.000, dok je nagrada za treće mesto 50.000 dinara. 

Turnir će se igrati po futsal pravilima, sa loptom "četvorkom", sistem igre 5+1 igrač.

Tridesetdve ekipe biće podeljene u osam grupa. Nakon jednokružnog bod takmičenja po dve prvoplasirane ekipe iz grupa će obezbediti dalje takmičenje. Utakmice će se odigravati za dane vikenda, uz pauze za vreme tradicionalnih praznika.

Pobednik 44. izdanja Novogodišnjeg turnira je ekipa Arene koja je u velikom finalu bila bolja od Lampone Meridian Realimpeksa sa 4:0, dok je nešto ranije ekipa Česma investa je sa 2:0 savladala ekipu Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.

Počele prijave za Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2488

Povezana vest

Povezane teme

novogodišnji turnir u malom fudbalu

sportski savez subotice

turnir u malom fudbalu

goran marinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.