Komentara: 2
Pregleda: 4123

Počele prijave za 4. Subotički polumaraton

26.04.2021. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Iako je još mnogo nepoznanica oko održavanja Trke grada Subotice, poznatije kao Subotički polumaraton, organizatori su pozvali zainteresovane da se prijave, u nadi da će se do 29. avgusta, kada je planirano održavanje, epidemiološka situacija značajno popraviti i da će se trka kroz Suboticu održati uz veliki odziv takmičara.
Počele prijave za 4. Subotički polumaraton

U petak, 23. aprila, počele su prijave za 4. "Subotički polumaraton – trči kroz istoriju", koji će biti održan u okviru proslave Dana grada Subotice, 29. avgusta (nedelja).

- Trčite i vi kroz istoriju i iskoristite jedinstvenu priliku, da upoznate kulturno-istorijske objekte Subotice iz jedne drugačije perspektive. Izaberite jednu od tri trke koje su na programu ove jedinstvene sportsko-rekreativne manifestacije: trka na 5 km, trka na 10 km i polumaraton - pozvali su organizatori SUPM. - I ove godine smo ostavili mesta za trke za najmlađe, koje svake godine budu fenomenalan provod za decu i roditelje i prava su uvertira za polumaraton.

 

Počele prijave za 4. Subotički polumaraton

Počele prijave za 4. Subotički polumaraton

Ukoliko to dozvoli epidemiološka situacija, sve učesnike očekuje sjajna zabava na dan trke, uz pregršt zanimljivih aktivnosti na stazi i van nje, uz nekoliko Dj punktova i bendova koji će kraj staze svirati poznate svetske i domaće hitove, ali pre svega očekuje se veseli pasta parti na subotički način koji će biti održan dan pred trku.

Po rečima Kristifora Bogdanića, predsednik Sportskog udruženja "Horizont", nosioca organizacije međunarodne trke, staza Subotičkog polumaratona poseduje IAAF-AIMS „A“ sertifikat i kao takva nalazi se u kalendaru trka Atletskog saveza Srbije i Evropskog udruženja uličnih trka, zbog čega pored rekreativaca očekuju i ozbiljne trkače iz celog sveta.

Počele prijave za 4. Subotički polumaratonStaze su ravne, podloga je betonska, a trka je potpuno ulična. Trči se ulicama po strogom i širem centru grada i najveći deo trke odvija se u hladovini.

Prijave za uličnu trku u Subotici možete da obavite onlajn.

Počele prijave za 4. Subotički polumaraton

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4123

Povezana vest

Povezane teme

subotički polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.