Komentara: 3
Pregleda: 785

Počela podela kanti za kućni otpad u Bačkim Vinogradima

13.03.2023. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Danas, 13. marta, pa u naredne dve nedelje, JKP "Čistoća i zelenilo" vršiće u naselju Bački Vinogradi podelu tipskih kanti za odvoženje kućnog otpada. Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 8 do 14 časova.
Počela podela kanti za kućni otpad u Bačkim Vinogradima

Podela tipskih kanti za smeće u MZ "Bački Vinogradi" odvijaće se od 13. do 28. marta, isporukom na kućnu adresu. Iz JKP "Čistoća i zelenilo" apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti, uz napomenu za one koji ne budu u trenutku dostave kući da će istu moći preuzeti u prostoriji MZ „Bački Vinogradi" (Beogradska 2, 024/4-757-004) radnim danima u periodu gore navedenom periodu, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

- Za izvršenu uslugu, počevši od 1. aprila, „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom - usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će stići u maju. Do tada, odvoženje smeća će se vršiti po ustaljenom režimu, putem tipske žute vreće. Od 1. aprila smeće će se odvoziiti utorkom - saopštili su iz "Čistoće".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 785
Povezane teme

odlaganje otpada

otpad

odvoženje komunalnog otpada

komunalni otpad

kućni otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.