Komentara: 11
Pregleda: 9025

Počela izgradnja kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put

22.09.2015. u 13:03h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put u Subotici. Ove radove u ime Grada vodi i koordinira JP “Direkcija za izgradnju grada Subotica”. Predmetna raskrsnica je u prethodnom periodu bila označena kao kritična, što je zahtevalo izmenu režima saobraćaja.
Počela izgradnja kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put

Trenutno se izvode radovi na  izmeštanju elektroinstalacija od strane Elektrovojvodine. Nakon toga - 25. septembra 2015. godine počinje postavljanje kanalizacionih cevi (kolektor VII), od strane JKP “Vodovod i kanalizacija” (očekuje se da će ovi radovi trajati 3 nedelje), posle čega će uslediti izvođenje radova na izgradnja kružnog toka, za šta je prema ugovoru sa firmom “Vojput” predviđeno 35 kalendarskih dana. Vrednost investicije iznosi 11.3 miliona dinara.

Raskrsnica ulica 51. Divizije i Majšanski put će od dana 25. septembra  do okončanja radova biti zatvorena za saobraćaj zbog izvođenja radova na izgradnji. Saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, odgovarajućom vertikalnom signalizacijom.

U prilogu se nalazi grafički prikaz izmene režima teretnog i autobuskog saobraćaja u naznačenom periodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 9025
Povezane vesti
Povezane teme
Direkcija za izgradnju grada Subotice makova sedmica izgradnja kružnog toka majšanski put
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.