• Pregleda: 8688

Počela izgradnja kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put u Subotici. Ove radove u ime Grada vodi i koordinira JP “Direkcija za izgradnju grada Subotica”. Predmetna raskrsnica je u prethodnom periodu bila označena kao kritična, što je zahtevalo izmenu režima saobraćaja.
Počela izgradnja kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put

Trenutno se izvode radovi na  izmeštanju elektroinstalacija od strane Elektrovojvodine. Nakon toga - 25. septembra 2015. godine počinje postavljanje kanalizacionih cevi (kolektor VII), od strane JKP “Vodovod i kanalizacija” (očekuje se da će ovi radovi trajati 3 nedelje), posle čega će uslediti izvođenje radova na izgradnja kružnog toka, za šta je prema ugovoru sa firmom “Vojput” predviđeno 35 kalendarskih dana. Vrednost investicije iznosi 11.3 miliona dinara.

Raskrsnica ulica 51. Divizije i Majšanski put će od dana 25. septembra  do okončanja radova biti zatvorena za saobraćaj zbog izvođenja radova na izgradnji. Saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, odgovarajućom vertikalnom signalizacijom.

U prilogu se nalazi grafički prikaz izmene režima teretnog i autobuskog saobraćaja u naznačenom periodu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Andrija Odgovori
zasto se ne napravi ovakva karta i za vodovod sto kopa?? haos je sto niko ne zna gde da se ide sledece
sten Odgovori
trebalo je ranije da se uradi ali ajde i ovo je dobro
Hransu Odgovori
Dva meseca treba da se napravi jedan kružni tok, pa mi smo rekorderi.
ckobo Odgovori
Da li ja to tumacim dobro da ce autobus ici neasfaltiranom Ljermontovom ulicom?!
Nalina Odgovori
A kako ćemo s Makove doći do grada? Pešice od skretanja u Kirešku?
Banijska Odgovori
Da li su dotični planeri prolazili Kireškom ulicom?
Nije baš predviđena za saobraćaj kamiona i autobusa.
Će da bušimo gume ako dođu. :D

Ispravite rutu na Segedinski put - Jovana Mikića.
... Odgovori
Ovu mapu su napravili inzinjeri koji nikad nisu bili na makovoj ! Ljudi iz Celjske moraju peske do Ljermontove ! SRAMOTA !!! SRAMOTA ZA GRAD !!!
truc Odgovori
A sta ocekivati od ovakvog gradonacelnika. Potpuno nejasna vest. Da li ostaje isti red voznje linije br 3? yasto linija da ide kroz Kiresku? Sta je sa ostalim stanicama (Radio Subotica, Patrija.....)? Kakav gradonacelnik takvo i obavestenje. Kad mislite da vratite normalan saobracaj u gradu? [*...*]
Rade Odgovori
Dajte jasniju mapu i tumacenje . @ ckobo- mozda je ovo prilika da se Ljermontova pod hitno asfaltira.
mini Odgovori
Da li iko zna kakav će režim saobraćaja biti u delu ulice Jovana Mikića gde je trenutačno na potez od mosta do pruge dozvoljen samo jednosmeran saobraćaj? Stanujem na Makovoj a radim u Malom Radanovcu pa me zanima kako da se organizujem, pride, kako će deca ići u i iz škole?
realno Odgovori
Dlede toga da se mnogi gradjani domisljaju kako prevaliti razdaljinu jedne ulice ,moze se slobodno zakljuciti da postoji osnovani razlog za korekciju cjene gradskoga prevoza .Naravno na gore.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.