Komentara: 1
Pregleda: 3095

Pobeda Spartaka u prijateljskoj utakmici

11.10.2012. u 02:08h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode odigrali su u Adi prijateljski meč protiv FK "AFK", člana Vojvođanske lige grupa Istok, povodom 100 godina fudbala u Adi i tom prilikom pobedili domaćina rezultatom 0:3.
Pobeda Spartaka u prijateljskoj utakmici

Subotičani su utakmicu odigrali sa kombinovanim sastavom, sa igračima koji imaju manju minutažu i sa mladim momcima koji treba da se nametnu prvom timu. Sva tri gola Spartak Zlatibor voda postigla je u 5 minuta.

Povelo je Superligaš u 14. minutu susreta kada je Milenović nabacio loptu sa leve strane na koju je natrčao Nosković i poslao je u mrežu. U sledećem minutu prednost gostiju se udvostručila. U šesnaestercu AFK-a u izglednoj prilici se našao Veselinović koga su nepropisno zaustavili tako da je sudija Mastilović moraopokazati na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je kapiten na ovom meču Aleksandar Nosković. U 19. minutu već je bilo 0:3, kada je Nosković uposlio Milivojeva koji je pobegao svom čuvaru, zatim prevario golmana i rutinski poslao loptu u mrežu.

Interesantno je napomenuti da je ekipi AFK-a u poslednjih dvadeset minuta igrao predsednik opštine ADE, Bilicki Zoltan.

Stadion u Adi, gledalaca oko 200. Sudija: Dejan Mastilović.
Strelci: Nosković 14. i 15. min (penal), Milivojev 19. min 

AFK: Rohaček, Peter, Kiš, Zivlak, Šetet, Peko, Nađ, Đukić, Sazi, Mihalec, Fekete. Igrali su još: Stijović, Tači, Kermeci, Ćeran, Bajtai, Nađ Pal, Latak i Bilicki.

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Farkaš, Jočić, Đorđević, Milenović, Jondić, Antonić Đ., Veselinović, Nosković (c), Milivojev, Pršić. Igrali su još: Bogdanović, Mezei, Ljubenović i Mirkov.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3095
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.