Komentara: 2
Pregleda: 3174

Pobeda rukometaša Spartaka u Novoj Pazovi

11.11.2012. u 11:59h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa ostvarili su i osmu uzastopnu prvenstvenu pobedu u ovoj sezoni. sinoć su u Novoj Pazovi savladali istoimenu ekipu sa 33:26.
Pobeda rukometaša Spartaka u Novoj Pazovi

Početak meča pripao je Subotičanima koji su golom Jelića u trećoj minuti stigli do prednosti od 3:0, u devetom minutu pogotkom Papića prednost je iznosila 7:2. Prednost stečenu iz uvodnog dela utakmice "putari" su održavali do samog kraja prvog poluvremena, tako da su na odmor otišli sa plus četiri gola 15:11.

U nastavku susreta došlo je do opuštanja u igri Spartak Vojputa što su iskoristili gosti da smanje zaostatak na minus dva gola 16:18. Imali su u tim trenucima rukometaši Nove Pazove i sedmerac međutim siguran na golu bio je Đukanović. Usledila je kontra preko Božovića koji gađa pored gola da bi u sledećem napadu domaćin prišao na samo jedan gol zaostatka zgoditkom Marinkovića za 17:18. Spartak Vojput je tada igrao sa igračem manje ali im to nije smetalo da se trgnu i postignu dva gola u nizu za 17:20. Posle dobro realizovanog sedmerca Mihajlović smanjuje na 18:20, nakon čega su se raspucali Subotičani i sa novih pet golova definitivno rešili pitanje pobednika pošto je u 45. minutu rezultat iznosio 18:25.

Pobeda rukometaša Spartaka u Novoj Pazovi

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3174
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.