Komentara: 0
Pregleda: 3719

Pobeda rukometaša Spartaka protiv Dinama iz Pančeva

04.11.2012. u 09:48h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa ostvarili su pobedu u 7. kolu Prve lige i zadržali lidersku poziciju na tabeli sa stopostotnim učinkom. Večeras su u Hali sportova savladali Dinamo sa sedam golova razlike 30:23.
Pobeda rukometaša Spartaka protiv Dinama iz Pančeva

Spartak Vojput je dobro započeo utakmicu, golovima Papića i Distola poveli su sa 2:0. Uspeli su gosti da se vrate u ritam i nakon gola Petrovića izjednače rezultat na 5:5. Usledio je niz golova domaćina za vodstvo od 10:5 golom Pavlovića u 16. minutu.

Održavali su Subotičani prednost do kraja poluvremena ne dozvolivši Pančevcima da se opasnije približe. Posle prvih trideset minuta rezultat je bio 16:12.

Na samom početku drugog poluvremena Vukoslavović je napravio dve uspešne odbrane a golovima Jelića i Jovanovića Spartak Vojput dolazi do prednosti od 18:12.

Pokušao je Dinamo da parira domaćinima, smanjili su rezultat na minus četiri pri rezultatu 20:16. Međutim, nisu dozvolili Subotičani da ih gosti rezultatski ugroze. Pojačali su tada igru u napadu zaigrali brže i raznovrsnije, povećali prednost na 28:19 nakon gola Kaltaka i definitivno rešili pitanje pobednika.

Pobeda rukometaša Spartaka protiv Dinama iz Pančeva

U finišu utakmice trener Zeljković šansu je pružio mlađim igračima, koji su opravdali poverenje.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3719
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.