Komentara: 0
Pregleda: 4376

Pobeda rukometaša Spartak Vojput-a protiv Crvene zvezde iz Mokrina

30.09.2012. u 13:16h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa uspešno su nastavili takmičenje u Prvoj ligi. Večeras su u subotičkoj Hali sportova pred oko 250 gledalaca savladali ekipu Crvene zvezde iz Mokrina sa 27:21 (13:11) u okviru drugog kola Prve lige Srbije.
Pobeda rukometaša Spartak Vojput-a protiv Crvene zvezde iz Mokrina

Dobro su započeli meč Subotičani, poveli su golom Kovačevića u prvoj minuti susreta. Ubrzo je nakon gola Papića na semaforu stajalo 6:2 za domaće. Usledile su odlične odbrane Tepavca, golmana Crvene Zvezde koji je tokom celog meča zadavao ozbiljne probleme domaćinima, čijim zaslugama su gosti stigli na samo gol minusa 6:5. Poboljšali su rukometaši Spartak Vojputa preciznost i nakon golova Papića i Jelića ponovo došli do četiri gola viška 10:6, zatim i na prednost od pet gola 12:7 nakon pogodtka kapitena Papića u 25. minutu. Gosti uspevaju da smanje rezultat u poslednjih pet minuta tako da se na odmor otišlo sa 13:11.

Početkom drugog poluvremena usledile su ponovo bravure golmana Tepavca koji je "skinuo" nekoliko čistih pozicija kada se našao sam pred igračima Spartaka. Najviše zahvaljujući svom golmanu Crvena Zvezda je uspela da izjednači rezultat u 38. minutu na 14:14, nakon izvanrednog gola Stepanova koji je leđima bio okrenut ka protivničkoj mreži. Usledila su tri brza gola domaćih koji preko Kovačevića, Distola i Papića dolaze do 17:14. U tim momentima napokon su slomili otpor odbrane i golmana iz Mokrina. Novim golovima Distola rezultat je u 46 minutu glasio 20:15. Nisu do kraja susreta Subotičani dozvolili nikakva iznenađenja.

Najefikasniji u domaćim redovima bio je Distol sa 6 golova za njim odmah sledi Papić sa 5 golova.

Pobeda rukometaša Spartak Vojput-a protiv Crvene zvezde iz Mokrina

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4376
Povezane teme

rukometni klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.