Komentara: 0
Pregleda: 4216

Pobeda rukometaša RK "Spartak Vojput" u prvoj pripremnoj utakmici

24.08.2012. u 11:31h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa pobedili su večeras u Hali sportova ekipu Crvenke sa 32:28 u prvoj pripremnoj utakmici pred nastupajuće prvenstvo.
Pobeda rukometaša RK "Spartak Vojput" u prvoj pripremnoj utakmici

Subotičani su igrali veoma čvrsto u odbrani u prvom poluvremenu dozvolivši protivniku da postigne samo deset golova. U nastavku igra je dobila na tempu, ali ni jednog trenutka pobeda Spartak Vojputa nije dolazila u pitanje.

Posle prve pripremne utakmice šef struke Branislav Zeljković bio je zadovoljan prikazanim:

- Sa obzirom na to da smo do sada jako malo radili sa loptom, ali i uvažavajući protivnika ekipu Crvenke koja je dobra ekipa ja sam zadovoljan današnjom utakmicom. Tu pre svega mislim na prvo poluvreme koje smo odigrali sa mnogo žustrijom odbranom i terali brzu kontru. U drugom delu to je bilo mnogo slabije ali moram da nađem opravdanje i u velikoj vrućinu koja je bila u Hali. Naravno radićemo na tome da ispravimo nedostatke jer ovakvih propusta kakve smo imali u drugom poluvremenu ne smemo ponoviti. Sada smo u fazi kada nas očekuje niz pripremnih utakmica, već u subotu igramo ponovo sa Crvenkom na njihovom terenu u sredu nam dolazi ekipa Jugovića iz Kaća, zatim igramo sa Vrbasom. Imamo vremena da ispravimo sve nedostatke.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4216
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukometni klub vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.