Komentara: 1
Pregleda: 3411

Pobeda odbojkaša Spartaka protiv Radničkog

01.11.2012. u 21:21h
Odbojkaši subotičkog Spartaka napravili su pravi podvig protiv favorizovane ekipe Radničkog iz Kragujevca. Posle gubitka prva dva seta, a zatim i preokreta, utakmicu su rešili u svoju korist sa 3:2.
Pobeda odbojkaša Spartaka protiv Radničkog

Odbojkaši Spartaka dočekali su u Hali sportova ekipu OK "Radnički" (KG) i posle velike borbe i velikog preokreta osvojili su nova 2 boda i obradovali subotičku publiku, ali sigurno i mnoge koji su pratili utakmicu preko TV ekrana.

Meč je u jednom momentu išao ka tome da će gosti ostvariti pobedu pošto su vodili sa 0:2, ali fantastičnim preokretom odbojkaši Spartaka odveli su meč u peti set, a tamo u takođe neizvesnoj završnici pobedili su na razliku 17:15, pri tome spasivši jednu meč loptu.

Posle lako izgubljenog prvog i nešto teže drugog seta, Golubovi su domaćoj publici priredili ushićenje, kakvo odavno nisu imali, bar kada je u pitanju muška odbojka. 

Junaci pobede bili su oni najmlađi, Luka Medić i Uroš Kecman, ali je ogroman doprinos pružio neumorni Miomir Crnjanski. Može se reći i to da je Goran Ilić sa klupe u potpunosti nadigrao kolegu Matića, pronašavši rešenje za goste, kada su mnogi u sali pomislili da će sva tri boda „bez borbe” otići za Kragujevac.

Spartak - Radnički (KG) 3:2
(20:25, 23:25, 25:19, 25:17, 17:15)

Dvorana: Dudova šuma
Gledalaca: 500
Sudije: Robert Leko i Igor Miljković
Trajanje meča: 137 minuta.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3411
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.