Komentara: 0
Pregleda: 3222

Pobeda košarkaša Spartaka protiv Železničara (76:56)

03.11.2013. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka opravdali su ulogu favorita u duelu protiv ekipe koja je do ovog kola zauzimala pretposlednje mesto na tabeli Druge lige Srbije i posle bolje igre u većem delu utakmice zasluženo su pobedili visokim rezultatom (76:56).
Pobeda košarkaša Spartaka protiv Železničara (76:56)

Košarkaši Spartaka došli su do svoje četvrte pobede u novoj sezoni pošto su pobedili pretposlednje plasiranu ekipu Železničara sa 76:56, po četvrtinama 12:18, 29:16, 21:12, 14:10. Utakmica se igrala u Hali sportova pred oko 200 gledalaca.

Prvu četvrtinu bolje su otvorili gosti iz Inđije i iskoristili par neiskorišćenih napada domaćih, svoju dobru odbranu i još bolji napad da prvu deonicu završe sa plusom od 6 razlike. Drugu četvrtinu bolje su započeli košarkaši Spartaka koji su organizovanijom odbranom  i smirenijom igrom u napadu sredinom četvrtine došli do prvog vođstva na utakmici, a zatim do kraja poluvremena i do osetnije prednosti od 36:32.

Drugo poluvreme je nastavljeno u ritmu domaćih koji su iz minuta u minut povećavali prednost nad rivalom i konačno došli do ubedljivih 76:56.

Od igrača Spartaka najefikasniji je bio Milosavljević sa 19 postignutih koševa i 4 osvojene lopte, odmah iza njega Sokolović sa 16 poena (2 trojke iz 5 pokušaja) i 3 asistencije i Drakulić sa poenom manje (15) ali i 8 skokova (1 ofanzivni i 7 defanzivnih). Među skakačima izdvojio se i Vukolić sa svojih 8 defanzivnih skokova.

U ekipi Železničara najefikasniji je bio Živković koji je odigrao svih 40 minuta i tom prilikom postigao 23 poena (3 trojke) i obezbedio 6 napada za svoju ekipu.

U narednom kolu košarkaši Spartaka gostuju u Čačku ekipi Mladosti. Meč se igra naredne subote.

Pobeda košarkaša Spartaka protiv Železničara (76:56)

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar Košarka: Spartak - Železničar
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3222
Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.