Komentara: 0
Pregleda: 2457

Pobeda boksera Spartaka protiv Đera

24.09.2012. u 18:14h
Izvor: RTV Yueco
Bokseri Spartaka u prvom kolu Evropske boxing One lige zabeleži su pobedu, savladali su ekipu Gladiatorsa iz Đera sa 8:7.
Pobeda boksera Spartaka protiv Đera

Spartak je bio bolji u prve dve kategorije, pobede su ostvarili Sabo Florijan i Vanja Bačić i doveli subotičane u vodstvo od 4:0. Gosti su smanjili rezultat na 2:4 nakon pobede Šinko Zoltana u kategoriji do 60kg. U narednom meču Stanković Branimir je posle velike borbe izvukao nerešenu borbu.U sledećem meču Denis Memetović je savladao Sabo Daniela i doveo svoju ekipu na korak do pobede pošto je rezultat bio 7:3. U preostale dve borbe u kojima je Spartak morao da osvoji bar jedan bod za trijumf, krajnjeg pobednika rešio je Uverić Nemanja koji je odlično boksovao protiv litvanca Lanji Vitalija. Taj meč završen je bez pobednika što je Subotičanima donelo jedan bod i nedostižnih 8:4. U poslednjoj borbi Darmoš Jožef je pobedio Mauković Petra i pošto je mađasrki bokser bio džoker osvojio je tri boda koja su bila dovoljna samo za minimalan poraz na kraju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2457
Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.