Komentara: 0
Pregleda: 3538
Foto

Pobeda Bačke 1901 u lokalnom derbiju protiv Palića

22.09.2013. u 22:00h
Izvor: FK "Bačka 1901"
Nakon sedmogodišnje pauze ljubitelji fudbala u Subotici dočekali su lokalni derbi u srpskoligaškom fudbalu. Utakmica se igrala pred oko 500 gledalaca, a na kraju radovali su se navijači domaćeg tima pošto je Bačka pobedila rezultatom 2:0, golovima postignutim u poslednjoj četvrtini utakmice.
Pobeda Bačke 1901 u lokalnom derbiju protiv Palića

Veliki broj ljubitelja fudbala, njih oko petsto, okupio se da posmatra duel crveno-belih i crno-belih, a da to nisu Zvezda i Partizan.

Utakmica je ispunila očekivanja ljubitelja fudbala, Palić je stvarao i propuštao prilike. U prvom delu igre, već u petnaestom minutu, Vučković je pogodio prečku, a potom iz drugog pokušaja, šutirao preko gola. Prvo poluvreme završilo se bez golova.

U nastavku utakmice, Palić je u prvih desetak minuta vršio pritisak nad golom domaćina, u tom periodu Rajkovača nakon dobrog prodora nije uspeo da savlada odličnog Latinovića. Potom je usledila kazna... Iskusni trener domaćih - Bogić, u igru je uveo Simovića, i tim potezom načinio preokret u igri. Od tog momenta veći posed lopte Bačke pretvorio se u šanse i golove.

Nakon centaršuta Lazinice u 70. minutu, odlični Ivanović je postigao vodeći pogodak, a u 84. minutu, nakon nekoliko pasova Lazinice i Radosavljeva, Ivanović postiže svoj drugi pogodak iz mrtvog ugla, i postavlja konačan rezultat utakmice.

Žute kartone su dobili Grubor, Panić, Lazinica, Ušumović u Bačkoj, dok su u gostujućoj ekipi "požuteli"  Jočić i Stevanović.

Za FK "Bačka 1901" igrali su: Latinović, Dragić (46.min Kolundžić), Stojković (46.min - Vujaklija), Svitić, Ušumović, Panić, Ivanović, Radosavljev, Grubor, Lazinica, Mandić (67.min - Simović). U gostujućoj ekipi FK "Palić" nastupili su: Pešić, Pavić, Vučković, Stevanović, Bjedov, Štrbac, Kaluđerović, Jočić (77.min Kobiljski), Ljubenović, Rajkovača, Maksimović (64.min Požar)

Izvor: FK "Bačka 1901"
Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina) Fudbal: Bačka 1901 - Palić (Srpska liga Vojvodina)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3538
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fk palić

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.