Komentara: 0
Pregleda: 1267

Plivanje: Treće mesto Spartak Prozivke na Zimskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu

26.03.2019. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Kikindi održano je Zimsko prvenstvo Srbije u plivanju za pionire, na kojem je učestvovao i Plivački klub "Spartak-Prozivka" i tom prilikom zauzeo treće mesto, iza beogradskog Obilića i najbolje ekipe takmičenja - domaćina "Velike Kikinde".
Plivanje: Treće mesto Spartak Prozivke na Zimskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu

Zimsko državno prvenstvo za pionirke (10-11 godina) i pionire (11-12) okupilo je 330 plivača iz 41 kluba iz Srbije. Subotički klub "Spartak-Prozivka" nastupio je sa četrnaest plivača, koji su osvojili dve zlatne i četiri bronzane medalje.

Silvija Tot osvojila je zlatnu medalje u disciplini 100 metara prsnim stilom i dve bronzane u disciplinama 400 metara slobodno i 100 metara mešovito, Teodora Ždrnja je osvojila jednu zlatnu medalju u disciplini 100 metara delfin i bronzanu u disciplini 200 metara mešovito, dok je štafeta u sastavu Teodora Ždrnja, Atena Komaromi, Silvija Tot i Maša Kostić, u disciplini 4x50 metara slobodnim stilom stigla treća na cilj čime su devojke okićene bronzanim medaljama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1267
Povezane teme

plivači

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.