Komentara: 1
Pregleda: 2329

Plivanje: Takmičari "Spartak-Prozivke" osvojili 7 medalja na turniru u Beogradu

12.04.2021. u 15:57h
Izvor: Subotica.com
Plivanje: Takmičari "Spartak-Prozivke" osvojili 7 medalja na turniru u Beogradu

Plivački klub “11. april“ Beograd nastavio je sa organizovanjem jednog od najkvalitetnijih takmičenja u Srbiji koje ima i međunarodni karakter. Stariji plivači su učestovali na "11. april Grand Prix"-u, dok je za mlađe takmičare organizovan "Memorijal Aleksandar Latinić Šuki".

Plivački klub “Spartak Prozivka“ učestovao je na dvodevnom festivalu plivanja sa 8 starijih i 14 mlađih takmičara. U konkurenciji preko 1000 plivača iz 40 klubova takmičari "Spartak-Prozivke" su se okitili sa 7 medalja sa ostvarenim sledećim rezultatima: Martin Nikolas – 1. mesto u disciplini 50m delfin i 2. mesto u disciplini  50m kraul, Nina Andrašić - 1. mesto u disciplini  100m delfin i 3. mesto u disciplini  50m delfin, Una Milošević – dva treća mesta u disciplini  50m i 100m prsno, Luka Marks – 2. mesto u disciplini 50m prsno.

Plivanje: Takmičari "Spartak-Prozivke" osvojili 7 medalja na turniru u BeograduPlivanje: Takmičari "Spartak-Prozivke" osvojili 7 medalja na turniru u BeograduEkipu su predvodili treneri Robert Šimon, Davor Vujković i Miroslav Udicki koji je osvojio bronzanu medalju u disciplini 200 metara leđno i tako svojim učenicima pokazao pravi primer.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2329
Povezane teme

plivači

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.