Komentara: 4
Pregleda: 1844

Plivanje: Spartak osvojio 25 medalja na Prolećnom kupu u Kikindi

18.04.2021. u 21:35h
Izvor: Subotica.com
Na plivačkom mitingu „Prolećni kup Banata“ održanom u Kikindi tokom vikenda plivači Spartaka osvojili su 25 medalja i ekipno zauzeli peto mesto.
Plivanje: Spartak osvojio 25 medalja na Prolećnom kupu u Kikindi

Za neke takmičare ovo je bilo prvo nadmetanje i osvojene su prve medalje. U jakoj konkurenciji Subotičani su kup okončali na petom mestu uz 25 medalja, od toga osam zlatnih, 11 srebrnih i šest bronzanih.

Medalje su osvojili: Sara Stipić (tri zlatne), Jana Mut (dve zlatne i srebrna), Petra Botka (dve zlatne i srebrna), Petra Novović (srebrna i bronzana), Miša Novović (zlatna i bronzana), Katarina Popović (dve bronzane), Oleg Baćović (dve srebrne), Leon Hemi (dve srebrne i bronzana), Vanja Macanko (srebrna), Nikola Polić (srebrna) i Aleksa Matković (bronzana).

Plivanje: Spartak osvojio 25 medalja na Prolećnom kupu u KikindiŠtafeta 4x50 mešovito dečaci do 12 godina, u sastavu: Oliver Vidić, Đorđe Peić Tukuljac, Aleksa Matković i Leon Hemi osvojila je srebrna medalju.

Štafeta 4x50 devojčice, u sastavu: Petra Novović  Lucija Lea Šimić, Petra Botka i Jana Mut, takođe su se okitile srebrnom medaljom.

Plivanje: Spartak osvojio 25 medalja na Prolećnom kupu u Kikindi

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 1844
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.