Komentara: 1
Pregleda: 2278

Plivanje: Novi uspeh Spartaka, Zavišić prvak Srbije na otvorenim vodama

20.09.2019. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda finalnom trkom na Srebrnom jezeru završena je ovogodišnja sezona plivanja na otvorenim vodama u organizaciji Saveza za daljinsko maratonsko i masters plivanje Srbije. Plivači Spartaka su postigli izuzetne rezultate osvojivši pet medalja, a Filip Zavišić je u svojoj kategoriji osvojio prvo mesto u apsolutnom plasmanu i poneo titulu prvaka Srbije.
Plivanje: Novi uspeh Spartaka, Zavišić prvak Srbije na otvorenim vodama

Završena je ovogodišnja sezona plivanja na otvorenim vodama. Plivači Spartaka i ovog puta bili su uspešni i doneli pet medalja. Finalnom trkom u dužini od 3000 metara održanom  na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta spuštena je zavesa na ovogodišnju sezonu.

Filip  Zavišić  je trku u apsolutnom plasmanu za muškarce završio kao četvrti, dok je u svojoj kategoriji (13-14 godina) zauzeo prvo mesto.

Masters plivači, veterani, Plivačkog kluba Spartak, Ana Vukičević, Slobodan Božin i Ištvan Priboj su u svojim starosnim kategorijama bili najbolji i okitili se zlatnim medaljama, a Mirna Vidaković  je bila druga.

Nakon isplivane trke, sumirali su se rezultati svih trka ove sezone u 2019. godini. Filip Zavišić  je u ovoj sezoni u apsolutnom plasmanu za muškarce završio na trećem mestu, a u svojoj kategoriji je bio najbolji, okitio se zlatnom medaljom i postao Prvak Srbije u kategoriji 13-14 godina.

Kao član juniorske reprezentacije koja je predstavljala Srbiju na Evropskom juniorskom prvenstvu u Češkoj, Filip je sa ostalim članovima tima Srbije, dobio posebno priznanje Saveza za DMP.

Iz redova Spartaka prvaci Srbije u maratonskom plivanju za 2019. godinu su: Mirna Vidaković  (40-44 godine), Ana Vukičević (55–59 godina), Slobodan Božin (60-64 godine) i  Ištvan Priboj (75–79 godina).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2278
Povezane teme

daljinsko plivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.