• Pregleda: 4265

Plivači Spartaka novi rekorderi Srbije!

Mlade nade subotičkog plivačkog kluba Spartak učestvovale su na međunarodnom mitingu "Serbia Grand Prix 2012"postali su državni rekorderi u disciplinama 200m delfin i 200m slobodni stil.
Plivači Spartaka novi rekorderi Srbije!

U Zrenjaninu je od 8. do 11. novembra održan međunarodni plivački miting "Serbia Grand Prix 2012." na kojem je učestvovalo 57 klubova sa 479 takmičara iz: Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Italije, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Slovenije, Srbije i Turske.

Plivači Spartaka su ostvarili svoj najveći uspeh u pojedinačnoj konkurenciji na 25 metarskim bazenima. Filip Hunjadi je posle isplivanog rekorda u 50 metarskom bazanu pre nedelju dana u Slovačkoj i u Zrenjaninu postavio novi državni rekord u 25 metarskom bazenu u disciplini 200 metara delfin sa vremenom 2,09,58 i proglašen je za najuspešnijeg takmičara u kategoriji pionira. Andrej Barna je u disciplini 200 metara slobodno takođe isplivao novi nacionalni rekord sa vremenom 1,58,45.

Pojedinačni rezultati
Kategorija 14 godina mlađi:

  • Filip Hunjadi (1. mesto 100 delfin, 1. mesto 200 delfin, 2. mesto 50 delfin)
  • Andrej Barna (1. mesto 200 slobodno, 1. mesto 400 slobodno, 1. mesto 100 slobodno i 2. mesto 50 slobodno)

povezane teme

5
Malo jace 'drzave' Odgovori
Svaka cast momcima.
Samo, malo jace drzave ucesnice...Bosna, Hrvatska, Crna Gora, etc...
Maja Odgovori
Je li demokrate a jace su Vam kad idete po savete tamo...
stormwatch Odgovori
NAPRED SPARTAK!!!!
zoro Odgovori
Bravo Spartak , bravo momci bravo treneri svaka cast. Neka vide svi ko je Spartak pogotovo ovi iz gradske vlasti koji su pokusali da ga rasture. Taj ce znati o kome je rec.

Js jednom svaka cast
Aleksa Odgovori
A gde je NUN?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.