Komentara: 0
Pregleda: 2776

Plivači Spartak-Prozivke nastupili na Gran priju u Zrenjaninu

09.11.2016. u 14:53h > 17:07
Izvor: Subotica.com
Od 3. do 6. novembra u Zrenjaninu održano je veliko međunarodno plivačko takmičenje - Grand Prix 2016 na kojem je nastupilo 56 klubova, među kojima i Plivački klub "Spartak-Prozivka" sa 6 takmičara.
Plivači Spartak-Prozivke nastupili na Gran priju u Zrenjaninu

Od ukupno 56 klubova čak 23 su iz inostranstva, odnosno iz Turske, Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Bosne i Hercegovine. Ukupno 509 prijavljenih takmičara takmičilo se u preko 2.500 individualnih disciplina.

Najzapaženije rezultate u redovima PK "Spartak-Prozivka" postigli su Bojan Udicki, koji je ujedno i licencirani trener u klubu, osvojivši 2. mesto u apsolutnoj kategoriji, u disciplini 50m delfin. Osim Bojana, fantastične rezultate je postigao i Novak Savić, odnosno srebro u disciplini 200m delfin i bronzu u disciplini 100m slobodnim stilom.

Muška štafeta 4x50m slobodno u sastavu Novak Savić, Miroslav Udicki, Sekul Sekulović i Bojan Udicki zauzela je 3. mesto u apsolutnoj kategoriji.

Organizator ovog tradicionalnog plivačkog takmičenja su Plivački klub "Proleter" i Plivački savez Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2776
Povezane teme

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.