Komentara: 0
Pregleda: 1609

Pioniri MOK "Spartak" među četiri ekipe u Vojvodini

24.03.2017. u 16:26h
Izvor: Subotičke novine
Pionirska selekcija Muškog odbojkaškog kluba "Spartak" ostvarila je lep rezultat u proteklom periodu, a on bi, već predstojećeg vikenda, mogao biti još lepši.
Pioniri MOK "Spartak" među četiri ekipe u Vojvodini

Spartak je, naime, tokom ligaškog dela takmičenja Prvenstva Vojvodine ostvario plasmana u završnicu takmičenja, kao drugoplasirana ekipa u grupi. U borbi za odlazak na završni turnir među četiri najbolje ekipe Vojvodine Spartak je u dvomeču savladao Sremsku Mitrovicu, sa 3:2 i 3:1, te se plasirao na finalni turnir, koji se predstojećeg vikenda održava u Kikindi.

Spartak će u polufinalu, u nedelju, 26. marta, odigrati meč protiv Proletera i Zrenjanina, a drugi polufinalni par čine Kikinda i SK Volej iz Novog Sada. Istog dana će biti odigrani susreti za prvo i treće mesto, a tri najbolje ekipe će ostvariti plasman na Prvenstvo Srbije.

- Ovo je sigurno najveći uspeh pionirske ekipe poslednjih godina. Bilo je i ranije dobrih generacija, možda po imenima i zvučnijih, ali su se nekako sada sve karte poklopile. Momci su dobro radili, odigrali smo dobre utakmice tokom sezone i zasluženo smo ostvarili ovaj plasman. Drago mi je da su izuzetno motivisani, čast je biti među četiri najbolje ekipe u celoj Vojvodini, a verujem da možemo da okončamo među prve tri i da nastavimo borbu sa najboljim ekipama na nivou cele Srbije - ističe Igor Žakić, trener Spartaka.

Za Spartak su igrali: Benjamin Krdžović, Aljoša Krdžović, Damjan Kopilović, Davor Antunović, Danijel Tikvicki, Stefan Vučetić, Bojan Mandić, Danilo Deli, Emil Tilinger, Vuk Andrić i Nemanja Andrašić.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1609
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.