Komentara: 26
Pregleda: 4594

PGS: Građani očekuju grejanje, ali i da se radovi izvode po planu

19.10.2023. u 10:26h
Izvor: Pokret građanske Subotice
Saopštenje Pokreta građanske Subotice povodom teme grejanja građana kroz daljinsko grejanje sistema JKP "Subotička toplana" prenosimo u celosti.
PGS: Građani očekuju grejanje, ali i da se radovi izvode po planu

Više hiljada porodica u Subotici se suočava sa situacijom da bez obzira na nastupele hladne dane, radijatori su im i dalje hladni. Nadležni uveravaju da će se situacija za nekoliko nedelja rešiti.

Svaki zahtevan infrastrukturalni projekat zahteva ozbiljno planiranje i realizaciju. Tako je to moralo biti i sa izgradnjom prze pruge Beograd – Budimpešta. Posebna pažnja se morala posvetiti i delu projekta revitalizacije nadvožnjaka na glavnoj saobraćajnoj arteriji u Subotici. Međutim u stvarnosti nije tako. Subotica se u poslednjim mesecima suočava sa nizom ozbiljnih propusta, koji su vezani za realizaciju napred navedenog projekta.

Kašnjenje grejne sezone u Subotici, je samo još jedan u nizu pokazatelja nesposobnosti i nestručnosti ljudi koji odlučuju o našim sudbinama.

Očekujemo da JP Subotička Toplana, ne naplati ni jedan jedini dinar svojim korisnicima usluga, i to za vremenski period dok nije obezbedio uredno grejanje stanova svojih potrošača. To je minimun korektnog odnosa pružaoca usluga grejanja prema korisinicima te usluge. A krivicu za nastali ozbiljan propust neka raspravi javno preduzeće sa nadležnima za izgradnju prze pruge.

// kraj saopštenja

Izvor: Pokret građanske Subotice
Postavljeno pre 6 meseci i 1 nedelju
Komentara: 26
Pregleda: 4594
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.