Komentara: 6
Pregleda: 14411

Petra Buljovčić prvakinja Srbije u jedrenju

27.09.2016. u 14:40h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" sa Palića učestvovao je za vikend (23-25. septembar) u Zemunu na poslednjoj ovogodišnjoj regati, koja se bodovala za državno prvenstvo, a na osnovu zbirnih rezulata klub sa Palića dobio je prvakinju u kategoriji do 12 godina.
Petra Buljovčić prvakinja Srbije u jedrenju

Ni jedan od tri regatna dana nije bilo uslova za jedrenje, tako da jedrilice nisu ni izašle na start, pa su se tako državni prvaci proglasili na osnovu šest prethodno održanih regata.

Na osnovu ovih rezultata Petra Buljovčić, takmičarka JK "Reful", postala je prvakinja Srbije u konkurenciji devojčica do 12 godina, u klasi "Optimist". Petra je konstantno dobrim jedrenjem tokom cele godine, kako na regatama za državno prvenstvo, Balkanijadi, tako i na ostalim regatama izborila zvanje državnog prvaka.

Od ostalih takmičara JK "Reful" Sofija Dobrički je bila treća u klasi "Laser 4.7", dok je Stela Buljovčić završila 5. u olimpijskoj klasi "Laser Radial".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 14411
Povezane teme

jedriličarstvo

jedriličarski klub reful

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.