Komentara: 0
Pregleda: 8555

Pet medalja kikboksera Spartaka na Balkanskom prvenstvu

04.09.2016. u 18:09h
Izvor: Subotica.com
Na Otvorenom prvenstvu Balkana takmičari KBK "Spartak" osvojili su jednu zlatnu i četiri srebrne medalje.
Pet medalja kikboksera Spartaka na Balkanskom prvenstvu

U subotu u Novom Bečeju održano je Otvoreno prvenstvo Balkana u kineskom boksu.

Na ovom turniru pored takmičara iz Kik-boks kluba "Spartak" nastupili su i borci iz Mađarske, Češke, Bosne i Herecegovine, Irana, Makedonije i drugih klubova iz Srbije. Subotički klub je na ovom međunarodnom turniru nastupio sa šest boraca.

Po rečima Veselina Bunčića, trenera KBK "Spartak", najzapaženije nastupe imali su takmičari iz Češke i Irana, koji su kako kaže pokazali zavidan kvalitet u borbama.

Miljan Popov osvojio zlato posle nokauta svog protivnika, dok je Milan Agbaba u kategoriji do 75kg došao do finala i tu stao.

- "Mladi borci Mihajlo Antić i Zoltan Uri su izgubili u finalima od realno slabijih boraca, plativši danak neiskustvu. Đorđe Todić je izgubio u eliminaciijama u seniorima do 70 kg,od borca iz BiH koji je fosirao hvatanja i bacanja, što našem borcu koji je efikasan udarač nije nikako odgovaralo" - rekao je Bunčić

Od devojaka Livija Kiš je nastupila u kategoriji do 49kg, odboksala srčano u finalu, ali nažalost poklekla na poslednjoj stepenici.

- "Livija je imala žestok tempo pri udarcima nogama i non stop je atakovala pokazavši da ima veće srce nego stas, ali izgurivanje sa tatamija ju je koštalo zlata" - dodao je trener KBK "Spartak"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8555
Povezane teme

kik boks klub spartak

kineski boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.