Komentara: 0
Pregleda: 5683

Performans OŠ "Đuro Salaj"

30.05.2012. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Osnovna škola "Đuro Salaj" organizovala je na Trgu performans za decu sa posebnim potrebama, što je rezultat projekta “Informisanjem ka inkluziji”. Projekat je rađen u okviru podrške na lokalnom nivou u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke, a sredstva su obezbeđena iz zajma Međunarodne banke za razvoj.
Performans OŠ "Đuro Salaj"

Deca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole "Đuro Salaj" izveli su performans na Trgu dajući tako svoj doprinos projektu “Informisanjem ka inkluziji” koji su sproveli predstavnici njihove škole. U okviru projekta rađeno je niz aktivnosti koje su vezane za prihvatanje učenika sa posebnim potrebama, a jedan od aktivnosti jeste i film na tu temu, koji su radili učenici škole. Podršku projektu dao je grad Subotica, ali i Kolevka.

Grad je podržao projekat i u organizovanju seminara, kao i u raznim drugim načinima edukacija, za šta navode da njihova i volja i dužnost da urade.

Performans OŠ "Đuro Salaj"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5683
Povezane teme

kolevka

mira čabrić

slobodan čamprag

oš đuro salaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.