Komentara: 3
Pregleda: 4702
Foto

"Perfect Vision" dobitnik priznanja "Stvaratelji za stoljeća"

27.03.2019. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
Centar za lasersku hirurgiju oka "Perfect Vision" iz Subotice dobitnik je prestižnog priznanja "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi u 2018. godini.
"Perfect Vision" dobitnik priznanja "Stvaratelji za stoljeća"

Priznanje je svečano uručeno dr Branki Ivošević, oftalmološkinji i direktorki Centra za lasersku hirurgiju oka "Perfect Vision" 23. marta u Dubrovniku, na 5. Regionalnom samitu preduzetništva, na kojem je ova zdravstvena ustanova predstavila dostignuća u oblasti oftalmološke zaštite u poslednjih 10 godina. Kako je rekla, Samit je bio dobra prilika za upoznavanje i razmenu iskustva sa preduzetnicima iz regiona i Evrope, kao i za sticanje novih ideja koje će dodatno unaprediti usluge i rad Centra.

- Jako smo ponosni na ovu nagradu i, osim što nam je čast imati je, ona nas obavezuje da je u budućnosti opravdamo daljim zalaganjima - rekla je dr Ivošević.

"Perfect Vision" dobitnik priznanja "Stvaratelji za stoljeća"

Foto: Ernesto Kolarić

Za deceniju rada, "Perfect Vision" se pozicionirao među liderima u našoj zemlji u oblasti laserskog uklanjanja dioptrije i operacije katarakte s implantacijom premium vrsta multifokalnih sočiva, zahvaljujući čemu njihovi pacijenti mogu da žive bez naočara i drugih optičkih pomagala. Osim toga, Centar pruža širog spektar oftalmoloških usluga, pri čemu je naglasak na prevenciji slabovidosti kod dece, prevenciji teških oštećenja u starijoj populaciji i kod dijabetičara, ali društveno korisnom radu, kojim se, kako je istakla dr Ivošević, pruža veliki doprinos lokalnoj zajendici.

- Do sada smo organizovali preko 50 akcija besplatnih pregleda i predavanja, u prethodnim godinama smo po nekoliko meseci u nizu izlazili na teren u objekte "Naše radosti", gde smo pregledali nekoliko stotina dece predškolskog uzrasta, učestvovali smo sa preko 30 novčanih i robnih nagrada i nastavićemo da pružimo usluge našim sadašnjim i budućim pacijentima, tako da naš rad ima neizostavni humani i etični momenat - poručila je dr Ivošević.

"Perfect Vision" dobitnik priznanja "Stvaratelji za stoljeća"

Priznanje "Stvaratelji za stoljeća" dodeljuje se od 2014. godine istaknutim preduzetnicima u srednjoj i jugoistočnoj Evropi, a posebna vrednost ove nagrade, ogleda se u zahtevnoj proceduri nominacije i izbora laureata, koja traje čak devet meseci.

Izvor: Subotica.com
Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća" Konferencija za medije povodom priznanja "Stvaratelji za stoljeća"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4702
Povezane teme

branka ivošević

priznanje

perfect vision

nagrada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.