• Pregleda: 5126

Penzionerke iz regiona proslavile Dan žena

Više od dve stotine članica udruženja penzionera iz Srbije i Hrvatske proslavile su danas Dan žena u restoranu „Spartak“. Skup je organizovalo subotičko Udruženje penzionera, a uveličali su ga gosti iz Osijeka, Borova naselja, Belog Manastira, Sombora, Kljajićeva, Bečeja, Kucure...
Penzionerke iz regiona proslavile Dan žena

- Inicijativa je potekla od naših prijatelja iz Osijeka koi su predložili da bi nas posetili da zajedno proslavimo Osmi mart. Naravno smo prihvatili i pozvali i druge naše prijatelje i saradnike iz cele Vojvodine – kaže Dragica Lučev, predsednica gradskog Udruženja penzionera. - Drago nam je što smo svi na okupu i što zajedno možemo da provedemo ovaj lepi praznik.

Subotičko Udruženje penzionera broji oko 15 hiljada članova, za koje organizuje razne aktivnosti i trudi se da na najrazličitiji način pomogne da „treće doba“ naših sugrađana bude lepše i lakše.

Zbog toga je, po mišljenju Nenada Ivaniševića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ovo jedno od najbolje organizovanih udruženja.

- Pored svečarskog dela, iskoristićemo priliku da razgovaramo o zajedničkom učešću na evropskom programu EaSi koji omogućava da ovakav tip udruženja konkuriše – istakao je Ivanišević. - Ministarstvo rada je tokom prošle godine sa oko 900 hiljada dinara pomoglo rad Udruženja penzionera i nadam se da će učestvovati i na novim konkursima i, ako projekti budu dobri, da ćemo ih zajedno uspešno realizovati.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
wiena Odgovori
Cestitam 8 mart!!!
Prozivka Odgovori
Sve su ovo Ivaniševićevi (SNS) glasači! Šta mislite koji bi inače bio njegov motiv? Zna on kako treba "kupovati" glasove.
rale Odgovori
900.000 din za penzionere a kanc.za mlade 10 miliona .
tetka Odgovori
Што злонамерни коментари!!?? Зашто све одмах коментаришемо по политички обојено!.

Ови људи су своје одрадили - пустимо их да лепо проживе остатак живота. Нека се веселе!
Oko sokolovo Odgovori
Zloupotreba penzionera u globalističke interesne svrhe. Dok su bili zaposleni koristili su ih za podrivanje složnosti raspirivanjem nacionalizma a danas su u službi "mirenja", "praštanja" i stvaranja Nove Jugoslavije zvane Region ili Zapadni Balkan. Šlag na tortu je Ivaniševićeva "lična" izjava "ovo jedno od najbolje organizovanih udruženja". Sutra bi nas opet posvađali samo ako im narede.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.