Komentara: 24
Pregleda: 6274

Palić (ne)pripremljen za Festival

12.07.2013. u 19:11h
Izvor: RTV Yueco
Jedan dan pre početka Festivala evropskog filma Palić na Paliću se obavljaju poslednje pripreme kako bi biser Vojvodine što lepši dočekao domaće i inostrane goste.
Palić (ne)pripremljen za Festival

Dok su s jedne strane parkovi uređeni, i ove godine posetioci Festivala neće moći da uživaju na Ženskom štrandu jer još uvek nije obavljen kompletan tehnički prijem, pa neće biti otvoren za posetioce.

Odgovor na pitanje na koji način se Grad pripremio za doček turista tokom Festivala nismo dobili jer je direktorka Turističke organizacije Subotica na porodiljskom odsustvu, a u njenom odsustvu izjave može da daje član gradskog veća zadužen za turizam koji je trenutno na godišnjem odmoru.

Palić (ne)pripremljen za Festival

Velika terasa, dan uoči početka Festivala

Penzionerka Nadica Kuzmanov kaže da povremeno prati Festival evropskog filma Palić, ali smatra da nema dovoljno pratećih sadržaja na samom Paliću i u Subotici koji bi upotpunili svečanu festivalsku atmosferu.

Palić (ne)pripremljen za Festival

Palić, dan uoči početka Festivala


Ženski štrand (još uvek) nije u funkciji

Godinama su se na Ženskom štrandu na Paliću održavale čuvene Festivalske žurke koje su okupljale kako goste Festivala tako i publiku koja je tu mogla da sretne predstavnike filmskog sveta. Kako smo saznali u preduzeću „Park Palić“ Ženski štrand neće biti otvoren tokom Festivala jer se parcijalni tehnički prijem očekuje tek za nedelju dana.

U preduzeću „Palić Ludaš“ kažu da je sa njihove strane sve spremno za početak Festivala. U nadležnosti ovog preduzeća je održavanje higijene zelenila i cveća čijom lepotom Palić može da se podiči. Svake godine od samih početaka Festivala ovo preduzeće održava i prostor oko Letnje pozorinice gde su ovih dana posečene suve grane i izvađeno je suvo stablo zbog bezbednosti posetilaca. Osim ovih poslova, posebna pažnja se posvećuje i higijeni površina na i oko Letnje pozornice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 6274

Povezana vest

Povezane teme

ženski štrand palić

festival evropskog filma palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.