• Pregleda: 4041

Ozelenjavanje ulice Dure Đaković

Radnici Vojputa rade na ozelenjavanju ulice Đure Đaković u okviru ugovora sa Javnim preduzećem "Direkcija za izgradnju grada". Vrše iskop, posipaju tucanik i postavljaju plastične raster blokove. Nakon ovih radova, iz JKP "Čistoća i zelenilo" donose humus i sade travu.
Ozelenjavanje ulice Dure Đaković

Ugovorom je predviđeno da se uradi samo ova ulica, a sredstva za radove u iznosu od 2 i po miliona dinara izdvojilo je JP "Direkcija za izgradnju grada".

Ugovorom sa Javnim preduzećem "Direkcija za izgradnju grada", predviđeno je da se oko 900 kvadrata ulice Đure Đaković, ozeleni. Sugrađani sa kojima smo razgovarali, zadovoljni su radovima i činjenicom da će ova ulica biti zelenija.

Ugovorom je predviđeno da se radovi odvijaju samo u ovoj ulici, a dinamika i završetak radova zavise od pristizanja plastičnih raster blokova.

Sredstva za oko 900 kvadrata zelenila u ulici Đure Đakovića, izdvojilo je JP "Direkcija za izgradnju grada" i to u iznosu od oko 2 i po miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Suzana Gagić

povezane teme

9
Always Ultra Odgovori
To su radili i prosle godine ali na samo par metara oko madjarskog konzulata ! U cemu je sada kao razlika ?
Kadlec Odgovori
al ce to neko pokrasti, ccc.....
bukin Odgovori
Svidja mi se.
kojot Odgovori
23 хиљаде евра то кошта?
Miki Odgovori
Pljacka!
Davor Odgovori
Jos uvek bi trebalo da obratite pažnju na pravopis. Ma koliko ne objavite komentar...
Zoran Odgovori
Kaže se "Đure Đakovića"!
asd Odgovori
A jel to Dulic zavrsio kucu pa sad sredjuje dvoriste? E blago nama...
vladislav Odgovori
Za te pare bi vam ja ozelenio sve do Morahaloma, samo me povežite s nekim iz Direkcije za ugradnju.... i još bi mi ostalo za polovnog jugića
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.