Komentara: 9
Pregleda: 4414

Ozelenjavanje ulice Dure Đaković

17.07.2013. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Radnici Vojputa rade na ozelenjavanju ulice Đure Đaković u okviru ugovora sa Javnim preduzećem "Direkcija za izgradnju grada". Vrše iskop, posipaju tucanik i postavljaju plastične raster blokove. Nakon ovih radova, iz JKP "Čistoća i zelenilo" donose humus i sade travu.
Ozelenjavanje ulice Dure Đaković

Ugovorom je predviđeno da se uradi samo ova ulica, a sredstva za radove u iznosu od 2 i po miliona dinara izdvojilo je JP "Direkcija za izgradnju grada".

Ugovorom sa Javnim preduzećem "Direkcija za izgradnju grada", predviđeno je da se oko 900 kvadrata ulice Đure Đaković, ozeleni. Sugrađani sa kojima smo razgovarali, zadovoljni su radovima i činjenicom da će ova ulica biti zelenija.

Ugovorom je predviđeno da se radovi odvijaju samo u ovoj ulici, a dinamika i završetak radova zavise od pristizanja plastičnih raster blokova.

Sredstva za oko 900 kvadrata zelenila u ulici Đure Đakovića, izdvojilo je JP "Direkcija za izgradnju grada" i to u iznosu od oko 2 i po miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4414
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

ozelenjavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.