Komentara: 28
Pregleda: 11379

Ovog leta nema "barskog voza" iz Subotice

24.06.2014. u 17:29h
Izvor: RTV Yueco
Kako Yu Eko nezvanično saznaje voz Subotica-Bar koji je najčešće korišten kao prevozno sredstvo za put na crnogorsko primorje, ovo leto neće saobraćati. Tačnije, voz neće kretati iz Subotice, nego iz Beograda do 4. jula, a nakon toga iz Novog Sada.
Ovog leta nema "barskog voza" iz Subotice

Razlog ukidanja polaska iz Subotice jeste to što zbog poplava koje su uništile prugu, moraju da se koriste drugi, obilazni pravci, pa bi put iz Subotice trajao čitava 24 časa.

Stefan Laušev kaže da je ukidanje Barskog voza iz Subotice, hendikep za veliki broj mladih koji uglavnom koriste ovo prevozno sredstvo do Crnogorskog primorja. Sada će po njegovim rečima morati da se snalaze na druge načine, kako bi stigli do Novog Sada ili Beograda, i kako bi nastavili put vozom do mora.

Nakon poplava koje su zadesile Srbiju, određene trase kuda prolazi Barski voz su neprohodne, pa voz saobraća okolnim putem. Promena pravca povećava i ovako dugo putovanje i to na nekih dvadesetak sati, ukoliko voz kreće iz Novog Sada. Ukoliko bi kretao iz Subotice to putovanje bi trajalo možda i 24 sata, što zadržava određen broj kompozicija koje su potrebne za druge relacije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 11379

Povezana vest

Povezane teme

železnica subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.