Komentara: 16
Pregleda: 6898

Peticija za vraćanje barskog voza

27.06.2014. u 17:31h
Izvor: RTV City
Kada je pre nekoliko dana naša sugrađanka Eržebet Lakatoš pozvala Železničku stanicu sa namerom da se informiše o voznim kartama do crnogorskog primorja za sebe i svoju porodicu, doživela je neprijatno iznenađenje kada joj je rečeno da je polazak za Bar iz Subotice ukinut i da će voz saobraćati samo iz Beograda do 4. jula a nakon toga i iz Novog Sada.
Peticija za vraćanje barskog voza

Razočarana ovom informacijom, Eržebet je pozvala svoje prijatelje i pokrenula peticiju sa zahtevom da se vrati polazak ovog voza iz našeg grada. Za dva dana, prikupljeni su potpisi preko 60 porodica, koje je Eržebet predala subotičkoj sekciji za prevoz putnika „Železnica Srbije“. Tom prilikom je tražila obrazloženje, zbog čega je voz ukinut.

Odgovor na ovo pitanje potražila je i redakcija RTV CIty, ali ga nije dobila, jer kako im je rečeno subotička sekcija za prevoz putnika Železnice Srbije nema ovlašćenja da daje izjave na ovu temu.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6898

Povezana vest

Povezane teme

polasci vozova

železnička stanica

voz subotica bar

vozovi

vozom do mora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.