Komentara: 5
Pregleda: 4117

"Otvoreni džem" sutra u parku Ferenca Rajhla

20.06.2021. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
"Otvoreni džem" sutra u parku Ferenca Rajhla

Povodom Svetskog dana muzike, Fondacija "Danilo Kiš" organizovaće muzičku sesiju pod nazivom "Otvoreni džem" u ponedeljak, 21. juna, u parku Ferenca Rajhla, s početkom u 19 časova. Svi zainteresovani imaće priliku da, po želji, učestvuju u zajedničkoj džem sesiji sa svojim muzičkim kolegama i koleginicama ili da samo uživaju, slušajući mlade muzičare kako sviraju.

- Ukoliko si zainteresovan za ovo prvo, ponesi svoj instrument, a ako je to gitara, onda i svoje pojačalo i priključi se zajedničkom džemovanju na otvorenom - pozivaju iz Fondacije "Danilo Kiš".

Muzičku sesiju vodiće Pavle Zvekić, mladi subotički muzičar i student muzike na Berkliju, a učešće je besplatno. Iz Fondacije mole sve prisutne da se prilikom posete događaju pridžavaju aktuelnih mera zaštite, a da će se u slučaju kiše program odložiti, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4117
Povezane teme

park rajhl ferenca

Fondacija Danilo Kiš

Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.