• Pregleda: 3798

"Otvoreni dan" Otvorenog univerziteta

Otvoreni Univerzitet Subotica sutra organizuje "Otvoreni dan" od 10:00 do 14:00 časova za sve sugrađane koji su zainteresovani da se informišu o ponudi Centra za obrazovanje. Tokom Otvorenog dana svi koji se budu prijavili na neki od kurseva ostvariće popust od 10%.
"Otvoreni dan" Otvorenog univerziteta

Centar za obrazovanje Otvorenog univertziteta nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa. Jelena Garić je polaznica Škole lepote za frizera. Jelena je završila Srednju hemijsko-tehnološku školu “Lazar Nešić”smer prehrambenog tehničara, ali je oduvek želela da bude frizer. Upisala je kurs za frizera na Otvorenom univerzitetu, a nakon završetka obuke planira da počne da radi kao frizer.

Na “Otvorenom danu” svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa predavačima, informišu o načinu rada, da čuju utiske i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa. Takođe, moći će besplatno da koriste usluge frizera, masera, pedikira, manikira, šminkera, krojači će raditi sitne prepravke besplatno, a moći će besplatno da testiraju i nivo znanja engleskog jezika, i da dobiju kratke informacije o korišćenju e-maila, Interneta, Word-a.

Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 5 programskih celina: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština. U okviru Centra za obrazovanje, od 2003. godine radi i Savetodavni centar za obrazovanje odraslih, koji je otvoren za sve građane, obezbeđujući im stručnu pomoć prilikom donošenja odluka o daljem usavršavanju i nastavku obrazovanja.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.