Komentara: 56
Pregleda: 9981

Otvorene nove prostorije GrO SDPS

08.05.2015. u 20:53h
Izvor: Subotica.com
GrO Socijaldemokratske partije Srbije od danas svoje aktivnosti obavlja u novim prostorijama, koje se nalaze u ulici Matije Korvina. Prostorije je svečano otvorio predsednik stranke Rasim Ljajić, koji je naglasio da je prezadovoljan radom subotičkog gradskog odbora.
Otvorene nove prostorije GrO SDPS

- Nastavljamo obilazak vojvođanskih odbora, naše ambicije su da ostvarimo zavidan uspeh na predstojećim izborima i da participiramo učešće u pokrajinskoj vlasti, bilo da se izbori održe u decembru ili nekoliko meseci kasnije - istakao je Rasim Ljajić.

- Mi u kampanju, koja će biti „pešačka“, krećemo već sada, želimo da pokažemo da Vojvodina može da bude lokomotiva privrednog razvoja zemlje, a ne mesto sa najvećim brojem korisnika socijalne pomoći. Takođe, želimo da promovišemo jednu političku kulturu, da budemo umereni u stavovima i nastupima prema političkim protivnicima, želimo da govorimo o našim planovima a ne tuđim greškama i propustima. Želimo partiju koja će biti uz građane, koja neće obećavati ono što ne može da ispuni, rekao je Ljajić.

U proteklih godinu dana GrO SDPS-a oformio je 20-ak mesnih odbora na teritoriji grada, oformljen je Forum žena i Forum mladih, a stranka beleži i stalni porast članstva.

- Ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo. Građani nama prilaze sami, mi sami vidimo koliko njima možemo da pomognemo. Ono na čemu još radimo to je jačanje omladinske strukture i mislim da ćemo uspeti u tome – kaže Nataša Aleksić, predsednica Gradskog odbora stranke. - Nastavićemo sa prikupljanjem potpisa za otvaranje ambulante na Prozivci, tu su i druženja i okupljanje mladih i mnoge druge aktivnosti.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 56
Pregleda: 9981
Povezane teme
socijaldemokratska partija Rasim Ljajić sdps nataša aleksić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.