Komentara: 56
Pregleda: 10248

Otvorene nove prostorije GrO SDPS

08.05.2015. u 22:53h
Izvor: Subotica.com
GrO Socijaldemokratske partije Srbije od danas svoje aktivnosti obavlja u novim prostorijama, koje se nalaze u ulici Matije Korvina. Prostorije je svečano otvorio predsednik stranke Rasim Ljajić, koji je naglasio da je prezadovoljan radom subotičkog gradskog odbora.
Otvorene nove prostorije GrO SDPS

- Nastavljamo obilazak vojvođanskih odbora, naše ambicije su da ostvarimo zavidan uspeh na predstojećim izborima i da participiramo učešće u pokrajinskoj vlasti, bilo da se izbori održe u decembru ili nekoliko meseci kasnije - istakao je Rasim Ljajić.

- Mi u kampanju, koja će biti „pešačka“, krećemo već sada, želimo da pokažemo da Vojvodina može da bude lokomotiva privrednog razvoja zemlje, a ne mesto sa najvećim brojem korisnika socijalne pomoći. Takođe, želimo da promovišemo jednu političku kulturu, da budemo umereni u stavovima i nastupima prema političkim protivnicima, želimo da govorimo o našim planovima a ne tuđim greškama i propustima. Želimo partiju koja će biti uz građane, koja neće obećavati ono što ne može da ispuni, rekao je Ljajić.

Otvorene nove prostorije GrO SDPS

U proteklih godinu dana GrO SDPS-a oformio je 20-ak mesnih odbora na teritoriji grada, oformljen je Forum žena i Forum mladih, a stranka beleži i stalni porast članstva.

- Ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo. Građani nama prilaze sami, mi sami vidimo koliko njima možemo da pomognemo. Ono na čemu još radimo to je jačanje omladinske strukture i mislim da ćemo uspeti u tome – kaže Nataša Aleksić, predsednica Gradskog odbora stranke. - Nastavićemo sa prikupljanjem potpisa za otvaranje ambulante na Prozivci, tu su i druženja i okupljanje mladih i mnoge druge aktivnosti.

Izvor: Subotica.com
Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica Nove prostorije GrO SDPS Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 56
Pregleda: 10248
Povezane teme

socijaldemokratska partija

Rasim Ljajić

sdps

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.