Komentara: 2
Pregleda: 2444

"Otvorena scena - Umetnička ulica" u sredu u Parku Ferenca Rajhla

17.06.2019. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
"Otvorena scena - Umetnička ulica" u sredu u Parku Ferenca Rajhla

Park Ferenca Rajhla u sredu, na kratko, neće više biti park, nego ulica i to umetnička. U njemu će se održati program "Otvorena scena - Umetnička ulica" u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš", u okviru kojeg će se predstaviti naši mladi i talentovani sugrađani.

- "Otvorena scena" predstavlja nastupe pojedinaca i grupa koje se bave muzikom, modernim plesom ili književnim i pozorišnim performansom, dok "Umetnička ulica" obuhvata izložbu umetničkih dela i rukotvorina - objašnjavaju u Fondaciji "Danilo Kiš".

Pre i posle programa, posetioci će imati priliku i da u audio obliku premijerno poslušaju novi LP album subotičkog benda Wooden Ambulance po imenu "Redville".

Voditelji programa biće Vladan Grbić i Nevena Marković, članovi Kiš teatra Fondacije "Danilo Kiš".

U plesnom delu programa će nastupiti Crystal dance club Subotica, Plesni studio "Larisa - Vanja", Creative studio, Hor savremene muzike Fondacije "Danilo Kiš", Udruženje građana "Stvaraj budućnost", Književni klub Fondacije "Danilo Kiš", dok će se u muzičkom delu predstaviti Andrej Ademi, Pali & Supermen, The Curlies, Žarko Pribaković, Pavle Zvekić & Olga Čegar, Bojan Temunović (Sirius), Davor Knežević i Nikola Radonjić.

U "Umetničkoj ulici" svoje radove predstaviće Sundry Art (nakit), B. Smith Art (crteži grafitnom olovkom), Dorarttreasures (akvarel i akril na papiru), Livija Bošković (fotografije), Luča Radmanić (slike), "jer_si_tako_u_mogucnosti" (nakit za odrasle i aksesoar za decu) i Valentina Solar (crteži grafitnom olovkom).

Program počinje u 20 časova, ulaz je slobodan, a u slučaju lošeg vremena "Umetnička ulica" se seli u zgradu "Jadrana", u prostorije Omladinskog kluba "Skladište".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2444

Povezana vest

Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.