Komentara: 0
Pregleda: 1676

Poziv umetnicima za učešće u programu "Otvorena scena - Umetnička ulica"

21.04.2019. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" poziva sve zainteresovane pojedince i grupe koje se bave muzikom, plesom ili književnim i pozorišnim performansom, kao i likovne, primenjene i grafiti umetnike, da se prijave za učešće u programu "Otvorena scena - Umetnička ulica", koji će se održati 19. juna u parku Ferenca Rajhla.
Poziv umetnicima za učešće u programu "Otvorena scena - Umetnička ulica"

Pod programom "Otvorena scena" podrazumevaju se nastupi pojedinaca i grupa koje se bave muzikom (pop, rok, etno, džez, ozbiljna ili fuzija navedenih žanrova), modernim plesom ili književnim i pozorišnim performansom, dok program "Umetnička ulica" obuhvata izložbu umetničkih dela i rukotvorina, kao i lajv performanse grafiti umetnika.

Kako biste se prijavili za program "Otvorena scena", potrebno je da pošaljete propratno pismo, lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon, adresa, mejl adresa), fotografiju i kraću biografiju, snimke ili linkove do snimaka najmanje dve pesme, plesne tačke ili performansa u digitalnom formatu (po mogućnosti da jedan snimak, koji može biti snimljen i mobilnim telefonom, bude uživo sa probe ili nastupa) i tekstove odabranih numera u elektronskom formatu (odnosi se na muzičare). 

Za prijavu za program "Umetnička ulica" potrebno je da pošaljete propratno pismo, lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon, adresa, mejl adresa), fotografiju i kraću biografiju, fotografije ili linkove do fotografija radova ili predmeta i opis radova ili predmeta koji ćete izložiti ili oslikati na licu mesta. 

Navedeni materijal, potrebno je poslati na mejl: office@danilokis.rs, najkasnije do 20. maja, a o rezultatima konkursa Fondacija "Danilo Kiš" će obavestiti prijavljene učesnike od 1. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1676

Povezana vest

Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

subotički umetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.